Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van olyan ruhadarab, amitől...

Van olyan ruhadarab, amitől undorodtok?

Figyelt kérdés

Mármint úgy frankón undorodtok, szóval nem az, hogy "úristen, hogy néz ez ki" vagy ilyemsi, hanem amitől konkrétan rosszul vagytok?

Nekem ilyenek a nejlonharisnyák, a fényes cicagatyák és a lakkcipők. Ha ilyesmit látok, gyorsan elfordítom a fejem, mert egyből bukfencezik a gyomrom. A nejlonharisnya a legrosszabb, szerintem iszonyat undorító, ahogy félig átlátszó és úgy tapad az ember bőrére, brrr... :s Már általános suliban is inkább nadrágban voltam az ünnepségeket, de a többieken így is láttam, pedig igyekeztem nem oda nézni.

Másnak is van ilyen defektje? Nem tudom, nekem ez miért van, egyszerűen csak van.

2014. nov. 5. 19:25
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
A hajból varrt bugyi.
2014. nov. 5. 19:31
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
A neon színek, garbók :S
2014. nov. 5. 19:32
 3/24 A kérdező kommentje:
LoL! :D
2014. nov. 5. 19:32
 4/24 A kérdező kommentje:
Mármint az elsőnek LoL!
2014. nov. 5. 19:33
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Macis/nyuszis/kiskutyás stb pulcsik.

A neonszínű szőrös ruhák.

Meg az ilyen full szőrös csizmák. Mintha egy jetit nyúztak volna meg:D

2014. nov. 5. 19:44
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Undorodni?

Vonalkódos ill puncipacás alsótól, büdös zoknitól.

Nem jó szót használsz.

2014. nov. 5. 19:46
 7/24 A kérdező kommentje:
De, jó szót használok, tudom mit érzek, ha meglátok valakit egy nejlonharisnyában. Ugrik, fordul egyet a gyomrom és elkap az öklendezés, ez nálam az undor. És írtam, hogy nem tudom, miért váltja ki belőlem ezt az érzést ez a három ruhadarab :S
2014. nov. 5. 19:54
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Műszőrme mellény, combcsizma, párduc/zebraminta, flitterek, fuksz, bokáig érő gumicsizma
2014. nov. 5. 19:57
 9/24 anonim ***** válasza:
77%
Nekem attól van konkrét hányingerem, amikor a kövét emberek hája kilóg a póló alól. Meg az ezeréves műszálas öregasszonyruhák.
2014. nov. 5. 20:05
 10/24 anonim ***** válasza:
4%

Mi a bajotok a combcsizmakkal?

Tuti 200uj hódoló,tudjátok hány pasit izgat pont az amit Ti utáltok?

2014. nov. 5. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!