Mennyire gázos abban a fürdőnadrágban menni a strandra, amiben fürdeni is fogok?
Bnőm teljesen ki volt akadva, pedig egy sima egyszínű rövidnadrág, meleg is volt mocskosul + öltöznöm se kellett legalább. Visszafelé nem vizes gatyóban mentem ám. :)
Szóval tényleg ennyire gáz voltam, vagy csak ő érezte így? Felénk ez a divat, h odafelé nem öltözünk, csak vissza.
Előre is köszi a válaszokat.
Itt azert van egy kis tevhit!
Mert amit ti furdogatyanak hivtok, az tulajdonkeppen utcai vagy otthoni rovidgatya ill.bermuda!!!
Tehat ha innen kozelitjuk meg a temat akkor igen is gaz ,mert az ember utcai ruhaba nem furdik!
Mint ahogyan oltonyben sem futbalozik a jozanabbik fele..
Pedig még én éreztem kínosan magam, már többször is nyomta, meg fel is emlegette, h mekkora sutyerák paraszt vagyok kb., h fürdőgatyában megyek az utcán mellette. Szinte égett végig a feje, amikor együtt jött velem, pedig abban a melegben, arról a nadrágról senki nem mondta volna meg, h fürdőgatyaként használom. Szóval egy sima egyszínű rövidgatya, még azt se lehet mondani, h mintás, vagy lelehet vágni, h strandra megyek abban. Egyébként volt anno rendes strandra való rövidnacim is, amiben simán bementem tesi órára. :D Akkor a tanár mondta, h nem strandon vagyok, de lekaksiztam, senki más nem szólt be érte, ő is csak azért valszeg, mert feltűnően mintás volt. :)
4-es: egy sima rövidnadrág, amiben van háló miért nem jó utcára is? Ne azt a pélóhoz simulót, meg ne is a fecskét képzeld el, egy sima rövidnadrág, amit én strandra használok, max. akkor másra, ha nem találom a többi nacimat. :)
7-es: ha vki az öltönyét nevezi ki focirucinak, akkor legyen, ha ennyire jól megy vkinek, akkor oké sztem. :) Kapusnál pl. el tudnám képzelni. :)
Hat mit mondjak!
Igaza van a bnodnek!
Szegeny csak sajnalni tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!