Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Help. Szerintetek nem gázos?

Help. Szerintetek nem gázos?

Figyelt kérdés
Most megyek gimibe..a ballagásról ugye megmaradt a magassarkúm kb 10 cm..szerintetek nem ciki ha egy taknyos elsős magassarkúban megy évnyitóra?
2012. aug. 13. 21:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Biztos felfigyelnek rád az emberek!
2012. aug. 13. 21:18
 2/7 PannkaBubu ***** válasza:
Abszolitt nem.Aranyos lennél benne
2012. aug. 13. 21:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Igazából gáz, de tök mindegy mert a legtöbb osztály- és évfolyamtársad 10 centis magassarkúba fog billegni. Legalábbis a lányok :D tapasztalat..
2012. aug. 13. 21:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Én csak a saját sulimról tudok beszélni,de nálunk senkit sem érdekel mi van a másikon,általában az emberek évnyitóra is úgy mennek ahogy járnak a hétköznapokban.Van aki szeret csinosan öltözködni és az kicsípi magát,de van olyan is,aki a lehető legegyszerűbben megy.Engem most végzősként hidegen hagy,hogy egy 9.es magassarkúban van,vagy sem.Számomra nem nagy ünnep szóval én egy átlagos sulis napnak kezelem.Nem kell eből ügyet csinálni.
2012. aug. 13. 21:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem. Szerintem senki se fogja észrevenni, de ez nagyon aranyos kérdés volt. :d
2012. aug. 13. 22:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Igyekszem :3 amúgy eddig akiktől kérdeztem mind azt mondták,h nem ..csak én elég szégyenlős vagyok..még jöhetnek válaszok :D:))
2012. aug. 13. 22:10
 7/7 anonim ***** válasza:
nem gáz, mindenki magas sarkúban megy, max a lány osztálytársaid dicsérni fogják, de vigyél váltócipőt, hátha leszakad a lábad :))
2012. aug. 13. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!