Nem gázos, hogy kb 173 cm vagyok de imásom a jó magas tűsarkúkat?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 17:50
1/8 anonim válasza:
Ha nem úgy mész benne, mint egy járássérült, akkor nem.
2/8 A kérdező kommentje:
Tudok bennük menni :)
2011. ápr. 14. 18:06
3/8 anonim válasza:
azért kérdezed mert úgy gondolod, hogy túl magas vagy hozzá, vagy mi? szerintem nem vagy olyan magas, hogy ne hordhatnál magassarkút.
4/8 anonim válasza:
oszttársam még magasabb, és hord magasarkúkat, és jol is áll neki. szal ha jól áll, meg téll tudsz benne menni, meg jol érzed magad benne akk minden OK. :) 15/L
5/8 anonim válasza:
ha tudsz benne szépen menni, akkor nem gáz, sőt! nőies, légy büszke rá :) csak bátran :)
19/L
6/8 anonim válasza:
Hát, egy 13 éves lánynál azért szembetűnő a 173 cm-es magasság, de 17-18 évesen egyáltalán nem. Ez egyáltalán nem olyan magas, oké nem is alacsony, de hátrányod nem hiszem, hogy lesz a magasságodból. Ha szereted a magassarkúkat és jól is áll, akkor minden adott.:)
7/8 A kérdező kommentje:
köszii :)
am 15 éves vagyok
2011. ápr. 15. 09:30
8/8 anonim válasza:
milyen magasakat szoktál hordani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!