Divat még a hegyes elejű, magas szárú csizma?
Szoktak még hegyes elejű csizmát hordani? Sajnos nem igazán mászkálok kinn az utcán, így nem volt alkalmam megfigyelni. Ha nem, akkor mi a divat most? Linkelnétek be képeket?
Köszi!
Kedves második! Nem, nem mindegy, mert attól függetlenül, hogy nem mászkálok rendszeresen kinn, azért még néha ki fogok mennia tél folyamán. Egyébként köszönöm szívélyes segítségedet.
Harmadik: Igen, tudom, hogy abban kell lennem, amiben jól érzem magam, de igazság szerint sosem éreztem benne jól magam, csak egyenlőre nincs más :D Jövő hónapban szeretnék venni, de addig is valamiben el kell járnom otthonról néha. Köszönöm a válaszod! :)
Hűt úgy kb. 5 éve lehetett divat igazán. :D
Mostanában inkább csak vampokon látok és az út szélén álló nőszemélyeken ilyesmit, esetleg rég gyesen lévő, magukra időt nem fordító anyukákon, akik ugyanazt hordják máig, amit 5-10 éve. :S
Persze ettől még lehet ízlésesen is hordani bizonyára, de nem igazán láttam rá példát. :D
Nekem van egy. És letojom ki mit mond én hordom és baromi csinos. Inkább mint az ilyen remekmű:
NEM!
És már amikor divat volt, akkor is marha csúnya volt.
Legalábbis az a rendes, hegyesorrú. Amelyik nem annyira hegyes az teljesen ok.
Pl. ez ok:
Ez nem:
SZóval az ENYHÉN hegyes fajtákból van, ami jó most is (a platform verzió pl. divatos is), de ami nagyon csúcsos,a z ciki.
Ja és hegyesorrú cipőt csak trapéznadrággal helyénvaló hordani (nem véletlen egyszerre volt divat a kettő).
13:56 Nos, ezektől a majomkellékektől engem is ráz a hideg! :) Mindennek lehet mondani, csak nőiesnek nem.
15:18
Nekem az általad bemutatott csizmából egyik sem tetszik :) Szerencsére az enyém nem ilyen borzasztó, mint a hegyes, de az elsőtől is kitör a frász! :D
Nekem inkább ilyen jellegű van, csak feketében. De már csak fél hónapot kell benne kibírnom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!