Szerintetek nagyon gázos?
Figyelt kérdés
Sziasztok már többször is voltam hasonló stílusú cuccban városban,kajálni stb.
Tehát egy divatos melegítőnadrág a lába egy picit szűkített, de nem ülepes, és fehér ing :) és két vászoncipő cipő (márkákat direkt nem írok)
2014. okt. 17. 22:31
1/9 anonim válasza:
én is ilyen szerkóba mentem végig a multkor a körutón, bedudáltak néhányan pedig egy méregdrága dildo cipő volt rajtam
2/9 anonim válasza:
hát nem tudom eléggé fura, de nekem tetszene :D
3/9 anonim válasza:
Nekem nem jön össze a melegítő az inggel. De manapság már mindenki felvesz mindent (sajnos), a lényeg, hogy divatos legyen.
5/9 anonim válasza:
szerintem az ing a melegítőnadrággal elég béna. de ha neked tetszik, hordd nyugodtan.
6/9 anonim válasza:
Szerintem is béna, meg szerintem elég igénytelen melegítőnadrágot utcára hordani, de Te tudod.
7/9 supra01 válasza:
Ez lehet akár jó is, csak látni kellene, hogy milyenek!
8/9 anonim válasza:
A ruházati márkák honlapján szereplő összeállítások 20%-a ebből áll. Ha ez volt az eredeti gondolatmenete a tervezőknek, akkor csak nem lehet olyan rossz :)
9/9 anonim válasza:
Melegítőnadrág utcán mindenképp gázos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!