Miért lett divat abból, hogy a férfiak uszodában és strandon is térdig érő fürdőnadrágban legyenek?
Ha szeméremsértő a férfiak rövid fürdőnadrágja, akkor a nők öltözködése hogyhogy nem zavar senkit? Mert ott még inkább ki vannak hangsúlyozva dolgok. És a nők ezért meg is tesznek mindent.
Nem értem, ha a nőknek ez nem gáz, a férfiaknak miért az?
Na, azért meg ne pukkadj! ;)
Miből gondolod, hogy kizárólag a női vélemény alakította így a divatot?
Az meg se fordul a fejedben, hogy a férfiak jó nagy hányada maga szorgalmazta a nadrágok hosszának növelését?
Hogy a pasik jó része nem szerette a kis fecskét, ami jól közszemlére tette a csomagot; azt, amiben mindig igazgatni kellett, hogy nehogy kicsússzon?
A lehetőséggel, hogy fecskét húzz, továbbra is élhetsz!
Nem tiltották be!
Csak ahogy a nők számára is van választás, és ha akarnak, akkor sortos, szoknyás fürdőalsóba vagy felül jobban takaró tankinibe bújnak,
úgy a férfiak is választhatnak fecske, tapadós boxerszerű short, rövid laza gatya, hosszú gatya között.
Szerintem tök idétlen ez a térdig érő divat.
Pasiként strandon feszülős boxer fazont hordok, tengerparton és kevésbé forgalmas helyeken pedig tangát. :) Nekem ezek jönnek be, illetve legjobban a tanga, mert abban lehet a legszebben barnulni, és a tenyérnyi vékony anyag 3 perc alatt megszárad. :)
A térdig érő túlzás. Nekem combközépig érő van és ezt szeretem a legjobban. Nem dicsekvés miatt írom, sőt inkább szégyellős vagyok, de nekem elég nagy méretű a "csomagom". Amit inkább leplezni szeretnék, mint kitolni a kirakatba. Senkinek semmi köze hozzá hogy mi és mekkora van a lábam között.
Öreg fószerokat látok néha hagyományos "bugyi" fazonban. Na pont rájuk nem lennék kíváncsi, pedig gyakorlatilag a képembe tolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!