Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért lett divat abból, hogy...

Miért lett divat abból, hogy a férfiak uszodában és strandon is térdig érő fürdőnadrágban legyenek?

Figyelt kérdés
2013. szept. 4. 12:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva én örülök neki, és annak még jobban örülnék, ha idősebb korosztályban is elterjedne ez a viselet, mert nemhogy nem érdekel, egyenesen taszít, amikor idegen pasik térdig csüngő csomagját kell nézegetnem, bármerre fordulok.
2013. szept. 4. 12:17
 2/9 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem meg úgy néz ki, mint a nagypapák alvós alsóneműje, nagyon idétlenül néz ki.
2013. szept. 4. 12:25
 3/9 A kérdező kommentje:

Ha szeméremsértő a férfiak rövid fürdőnadrágja, akkor a nők öltözködése hogyhogy nem zavar senkit? Mert ott még inkább ki vannak hangsúlyozva dolgok. És a nők ezért meg is tesznek mindent.

Nem értem, ha a nőknek ez nem gáz, a férfiaknak miért az?

2013. szept. 4. 12:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Na, azért meg ne pukkadj! ;)

Miből gondolod, hogy kizárólag a női vélemény alakította így a divatot?

Az meg se fordul a fejedben, hogy a férfiak jó nagy hányada maga szorgalmazta a nadrágok hosszának növelését?

Hogy a pasik jó része nem szerette a kis fecskét, ami jól közszemlére tette a csomagot; azt, amiben mindig igazgatni kellett, hogy nehogy kicsússzon?

A lehetőséggel, hogy fecskét húzz, továbbra is élhetsz!

Nem tiltották be!

Csak ahogy a nők számára is van választás, és ha akarnak, akkor sortos, szoknyás fürdőalsóba vagy felül jobban takaró tankinibe bújnak,

úgy a férfiak is választhatnak fecske, tapadós boxerszerű short, rövid laza gatya, hosszú gatya között.

2013. szept. 4. 13:14
 5/9 anonim ***** válasza:
A fecske író idegesítő, ezt férfiként mondom. Ha egy KICSIT is kinyúlik az a förtelem (értsd: felhúzod 5x), akkor egy rossz mozdulat és kint van a zacsi. Ezek a hosszabb úszónadrágok és úszósortok sokkal kényelmesebbek.
2013. szept. 4. 13:44
 6/9 anonim ***** válasza:
1. vagyok, nem tartom szeméremsértőnek, nem botránkozom meg rajta, csak egyszerűen nem vagyok rá kíváncsi. A nők cuccaira sem vagyok kíváncsi ugyanúgy.
2013. szept. 4. 15:55
 7/9 anonim ***** válasza:
8%

Szerintem tök idétlen ez a térdig érő divat.

Pasiként strandon feszülős boxer fazont hordok, tengerparton és kevésbé forgalmas helyeken pedig tangát. :) Nekem ezek jönnek be, illetve legjobban a tanga, mert abban lehet a legszebben barnulni, és a tenyérnyi vékony anyag 3 perc alatt megszárad. :)

2013. szept. 4. 23:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Férfi tangában :DDDDDDDDDDDDDDDDDd Te jó ég :DDDDDDDDDDDD
2013. szept. 4. 23:20
 9/9 anonim ***** válasza:

A térdig érő túlzás. Nekem combközépig érő van és ezt szeretem a legjobban. Nem dicsekvés miatt írom, sőt inkább szégyellős vagyok, de nekem elég nagy méretű a "csomagom". Amit inkább leplezni szeretnék, mint kitolni a kirakatba. Senkinek semmi köze hozzá hogy mi és mekkora van a lábam között.

Öreg fószerokat látok néha hagyományos "bugyi" fazonban. Na pont rájuk nem lennék kíváncsi, pedig gyakorlatilag a képembe tolják.

2021. jan. 3. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!