Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet fiúknak számára...

Gyuribacsika kérdése:

Hol lehet fiúknak számára normális gatyát kapni, venni?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a Tescóba vettem és olyan fura szabású mind, csípőgatyaszerű vagy nem tudom hogy nevezik.Kicsi az üllepe, szoros, szűk a szára, és az ülleptől, ahol a szár kezdődik olyan fura az is szűkös. Hol lehet valami kényelmes normál gatyát venni relatíve olcsóbban?

2014. okt. 25. 13:30
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Csak ami nekem fura ezekben a nadrágokban, hogy a méret rám sose jó, gondolok itt arra, hogy amelyiknek jó a dereka tehát nem bő túlzottan, annak olyan hosszú a szára, hogy 3-szor minimum fel kell tűrni.Az úgy nem tudom mennyire gázos.Vagy én vagyok nagyon szélsőségesen rossz méretű ? Milyen cipőt érdemes hozzá felvenni? És persze a kevésbé szűk fajtára gondolok még mindig.Amúgy ezekben a H&M, C&A és társaiban mennyibe kerül kb. egy ilyen, milyen árban mozognak? Mert erre még senki nem adott választ.
2014. nov. 26. 17:09
 32/38 anonim ***** válasza:

hát te hülye vagy 30-as, öregapás tudod mid

nem lesz attól öregapa valaki, mert nem Justin Biebert majmolja

ám jobb ha a tudod, hogy imádott testhez simulú csőnacikádat is hordűt már korábban

2014. nov. 26. 17:28
 33/38 anonim ***** válasza:
*hordták
2014. nov. 26. 17:29
 34/38 anonim ***** válasza:

ja és 30-as, az öregapák ilyen öregapás gatyákban szoktak korizni is, mert azt rá lehet húzni a korira, meg lehet benne mozogni

egy tipikus öregapa, öregapás gatyában, aminek a szárába a te piszkafa lábad már 3x is beleférne

[link]

2014. nov. 26. 18:01
 35/38 anonim ***** válasza:

és akkor már a baggy-kba bele se menjünk, mert azt meg aztán már csak szépapák hordanak

eszedbe nem jut esetleg az, hogy többféle stílusban is lehet öltözködni, és a csőnacikádon kivül is létezik világ?

2014. nov. 26. 18:05
 36/38 A kérdező kommentje:
Hát ezeken az öregpapis dumákon behalok :D
2014. nov. 26. 18:10
 37/38 A kérdező kommentje:

Tehát akkor ezen a középső mégsem ajánlatos ? [link]

Mert tetszeni tetszik jól néz ki a képen, csak a sovány testemen nem tudom, hogyan állna. Stb.

2014. nov. 26. 18:47
 38/38 anonim ***** válasza:

Mondom, neked ez állna a legjobban :)

[link]

Egyébként, ha nagyon vékony a lábad, tegyél ellene, izmosítsd! Sokkal nagyobb lesz a választék, mert több minden jól fog állni :)

2014. nov. 26. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!