Hol lehet fiúknak számára normális gatyát kapni, venni?
Bocsi, ha félreérthető voltam, első link alatt ezt értettem:
Szerintem ilyen bármelyik ruhaboltban lehet kapni, egyenesszárú, vagy egyenes szabású farmernek hívják, klasszikus darab. Egyébként szerintem, ha fölül eltakarja a ruha, vagy pl filmen térd fölött van levágva a kép, és csak a combok látszanak (természetesen szűk nadrágban, és természetesen jó combok), és éppen jár az illető, az kimondottan jól néz ki, mindig azt nézem, ha van ilyen a jelenetben :D Amúgy nem előnytelen, ha vékonyak a lábaid, az a lényeg, hogy hájasak ne legyenek. Izmosítsd a lábaidat vádlira, és combra is, akkor a csőnadrágok (nem feltétlen a szűkre gondolok) is jól fognak állni.
Ja, elfelejtettem. Az Air Max egy nagyon ronda, de irtózatosan drága "divatcipő" (de hívhatjuk menőzési lehetőségnek is), amit általában a beképzelt hülyegyerekek hordanak, akik mindent kikunyiznak apuci meg anyuci pénzéből.
Tehát akkor nem béna az ha a pulcsi hosszú és az üllepet meg ágyékrészt eltakarja (slicc stb.-t) és rögtön a combok látszanak ? És a boltokban amúgy kiszokott lenni írva hogy na ez a részleg ahol vannak az egyenes szárú farmerek vagy az adott nadrághoz kivan írva vagy nekem kell kitalálnom hogy az az a farmer?
[link] --->> és akkor ez a link középső nadrágja milyen nevet visel ?
Csőfarmer. De nem erre mondtam, hogy jól állna, hanem az egyenes szabásúra.
Általában vagy egy részleg, ahogy a farmernadrágok vannak, és ott a polcokra van kiírva, hogy melyiken milyen van. Ideális esetben lehet rá hagyatkozni. Természetesen akkor nem, ha össze van kutyulva, vagy rossz helyre rakták.
De ha kihajtogatod, akkor látni, hogy milyen.
Egyenes szárú: Ugyanolyan a szárának a bősége alul, fölül, és középen is.
Cső, szűk: Lefelé szűkül a szára.
Mondjuk kettő közt van különbség. A csőnadrág nem feltétlenül tapadós, a szűk nadrág viszont igen.
És általában angolul van kiírva.
Általában ezek a kifejezések:
Skinny=szűk
Straight=egyenes
De szerintem ezt tudod :)
Hová valósi vagy megkérdezhetem?
Tehát a C&A meg a H&M -t keressem ? Vagy esetleg Takko Fashion? Mennyibe szoktak kerülni általában ?
A Takkoban is érdemes megnézni.
Én Budapesti vagyok, sok helyen van pláza, szóval könnyű elérni ezeket a boltokat. Azt nem tudom, Budapesten kívül hol vannak plázák.
Most 3 fokban a legaktualisabb a szerinted "normalis" gatya!
A seggedig felhajtja a hideget, ilyenkor a szuk a jo, de hat te tudod..
En pl. Nem kep alapjan valasztok, hanem uzletben probalok a tukor elott es ha kenyelmes akkor megveszem!
Minnel jobban nyulik annal kenyelmesebb.
Ezek az uzletek h und m es a c und m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!