Hol lehet fiúknak számára normális gatyát kapni, venni?
Lehet, hogy a második, amit linkeltem már tényleg nagyon szűk, és lehet, hogy nem mindenkinek olyan kényelmes. Viszont az, amit elsőnek, egyáltalán nem tapad rá az emberre.
(középső)
Sőt, az aljánál, a térdénél, és fölöl sem szűk. Ez csőnadrág, nem szűk nadrág. Ha jó lábad van, akkor nyugodtan megpróbálhatnál egy ilyet, szerintem nem lesz rossz érzés, vagy kényelmetlen, és nagyon jól mutat.
De ha akarod linkelek elegáns szövetnadrágot, vagy egyenesszárú farmert is:
Remélem tetszik valamelyik :) De be is írhatod a googlebe, hogy "male trousers", vagy "male jeans", és akkor kiad egy csomót.
Ha vékony lábad van, akkor szerintem az 1. és az utolsó nadrág állna neked jól. Az, hogy fel van tűrve, egyáltalán nem ronda, csak akkor ha Air Maxet vesznek fel hozzá. Na, akkor visszataszító, de úgy, ahogy a képen lévő pasas viseli, jól néz ki.
A jó láb alatt szerintem mindenki ugyanazt érti: izmos, formás.
Egyébként 16 éves vagyok, de sokan mondták már, és én is úgy gondolom, hogy jóval fejlettebb az ízlésem, mint a többi korombeli lánynak. Valamennyivel a gondolkodásom is.
Szerintem a C&A-ban, és a H&M-ben lehet ilyesmi nadrágokat kapni, mint ahogy először írtam. Szerintem menj el, és nézd végig türelmesen a boltokat, hátha kifogsz valamit jó áron, ami tetszik, jól áll, és szívesen viseled :)
Na akkor kezdjük az elején :) Mi az a Air Max ? Tehát az első linkelt képen a középső nadrágra gondolsz, és annak a nadrágnak konkrétan mi a megnevezése? Milyen nadrág a neve ? Hogy keressem ?
Az utolsó link nekem nem tetszik, túl elegáns, olyan ünneplős és még a sportcipő vagy szabadidő cipő sem illik hozzá.
Az már nehezebb kérdés, hogy megítéljem saját magamnak, hogy éppen jól áll-e egy nadrág.
Aztán ami még engem zavar, hogy ha egy ilyen kicsi üllepű nadrágot felveszek, mint amit én egyetlen egyet linkeltem is, amire mondtad hogy 12 évesek szintje, az zavar mindig, hogy ha egy icipicit hosszabb a pulóver amit felveszek hozzá, olyan bénán és rosszul néz ki, hogy teljesen eltakarja a nadrág lágyék-ágyék részét, és rögtön hirtelen csak a combok bukkannak elő alóla vagyis rögtön csak a szárak látszanak átmenet nélkül.Ha érted mire gondolok.Olyan furcsa vagy csak nekem lenne ez furcsa ? Persze ugyanez a helyzet egy hosszabb kabátnál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!