Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet fiúknak számára...

Gyuribacsika kérdése:

Hol lehet fiúknak számára normális gatyát kapni, venni?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a Tescóba vettem és olyan fura szabású mind, csípőgatyaszerű vagy nem tudom hogy nevezik.Kicsi az üllepe, szoros, szűk a szára, és az ülleptől, ahol a szár kezdődik olyan fura az is szűkös. Hol lehet valami kényelmes normál gatyát venni relatíve olcsóbban?

2014. okt. 25. 13:30
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
De igazán linkelhetnél egy képet, arról a fajta nadrágról, amit mondjuk vettél utoljára, vagy amiről beszélünk, hogy mégis kb. tudjam milyenre gondolsz, mindenki mást ért szűk alatt, meg adott stílus alatt.ha megoldható.
2014. nov. 25. 10:43
 22/38 anonim ***** válasza:
Kepet nemtudok kuldeni, de a h und m vettem es alacsony dereku slim fit tipusu olyan a szabasa mint a skinnynek, de irtad, hogy azt a fajtat te mar nem szereted...
2014. nov. 25. 11:01
 23/38 anonim ***** válasza:
5ös most komolyan! mi komolytalan meg gyerekes egy regular fit nadrágban? meg fázni fog benne. komolyan elhiszed amit leirsz?
2014. nov. 25. 14:04
 24/38 anonim ***** válasza:

Igen, fázni fog benne. Eléggé. És igen, komolytalan.

Kérdező, azt csakis te érezheted, hogy melyik kényelmes a számodra, próbálgasd fel a jó árban lévőket, és azt vedd meg, ami kényelmes, tetszik, nincs idétlen színe, és nem fázol benne :)

2014. nov. 25. 16:00
 25/38 anonim ***** válasza:

Valoban az a gatya a kepen fortelmes!

Olyan oregapam stilusu, en sem vennem fol tok gaz...

Es eppen hogy ezek ala megy fel a hideg, mert el all a labadtol es lehul kozte a levego!

2014. nov. 25. 17:09
 26/38 anonim ***** válasza:

Nekem volt/van regular fit farmerom, nem fáztam benne 10 éve és most sem. Ne szórkaozzunk már, meg gyerekes, ez egy baromság!

pl. [link]

ezen mi gyereks, te hülye? sima klasszikus farmer

2014. nov. 25. 18:09
 27/38 anonim ***** válasza:

ebayen találsz egy csomót. ha tudod a méretedet akkor simán vehetsz farmet akár USA-ból is, jóval olcsóbb mint itthon

pl. [link]

2014. nov. 25. 18:14
 28/38 A kérdező kommentje:
Én meg a hülye parasztos észjárásommal azt hittem, hogy nem a nadrág szárának kell szűknek lennie ahhoz, hogy ne fázzak benne és ne engedje be a hideget, hanem azt hittem, hogy a nadrágnak, az anyagának kell vastagabbnak lennie, amolyan télinek :D
2014. nov. 25. 19:32
 29/38 anonim ***** válasza:
és így is van kérdező
2014. nov. 25. 19:38
 30/38 anonim ***** válasza:

En csak ismetelni tudom onmagam, oregapam stilus!

Egy csofarmer sokkal lazabb, a linkeket elnezegetve nemelyiknek olyan bo a szara, hogy mindket labamat is beledughatnam !

Brrr...

2014. nov. 26. 09:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!