Hogyan legyek ilyen?
Megpróbálom normálisan megfogalmazni a kérdésem, mert kicsit elvont. Szóval szeretnék csinosabb lenni. Vannak az ilyen típusú lányok, mint a képen a leányzó:
Nekem nagyon tetszik ez a stîlus, úgy az egész lány, de bem tudom, hogy mi az a plusz, amitôl így néz ki. Igényesebb talán, látszik rajta, hogy sokat foglalkozik magával. Én sem nézek ki reménytelenül, de nagyon slamposnak érzem magam. Egy ilyen lány mellett teljesen elmegy az önbizalmam. Tehát a kérdés, hogy mitôl néz ki ilyen jól? Mi az a plusz ami az ilyen típusú lányokban megvan?
Szép, szép, de teljesen átlagos. Nem az a típus, akit ezer közül felismernék. Ugyanaz van rajta, mint kb. minden második lányon. A haja feketére festett, kiegyenesített. Erős szemsmink, nude (alapozó?) a szájon. Erős, drasztikusan megrajzolt szemöldök. Tükörben pózolva fényképezés. Nagyon-nagyon tipikus.
A megfogalmazásodból úgy jön le, értelmes lány vagy. Ne akarj beállni a sorba, ne akar futószalagon gyártott lenni!
Csinos a képen levő lány, de lecserélhető, hisz valószínűleg ezer meg ezer van belőle.
Ha megvan a saját stílusod, akkor ne dobd el.
Olyan úgysem lehetsz, mint ők, hisz ha nem jön zsigerből az, ami nekik igen, akkor úgysem tudsz olyan lenni, mint ők. És ezzel nincs is semmi baj.
Szerintem ne rakj fel képet, mert tényleg ciki. Egy jó frizura, smink, igényes/stílusos ruhák sokat dobnak.
Szerintem nagyon szép ez a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!