Hogy legyek swag lány?
Garage store
Sapi tornacsuka cső v ülepes gatyó bő pulcsik, felsők. de nem mindig fontos a sapi lehet napszemcsi is helyette. hallgass olyan zenéket külföldi magyar rap meg ilyenek. majd rájössz:D swagat ha nagyon le akarom fordítani öltözködésre akkor laza sportos stílusban szintén laza ( nem azt jelenti h cigizni piálni kell és megbukni)
Első válaszoló nagyon köszönöm
és a második válaszolónak meg üzenem h tudom h ő arra gondol h Secerlity we are gay= titokban b***k vagyunk de most már nem arra használják
úgy h sorry de ez nem jött be
Második válaszolónak most be lett szólva! :D
Amúgy igen, olyan mint a rózsafűzér-eset. De én láttam már az angolkönyvemben egy zsák szemétre írva is, most komolyan.
De értem mire gondolsz, hogy ne teljesen haszontalan választ hagyjak itt: Fehér Nike, szürke melegítő/bőrgatya, fehér hálós póló, ujjatlan. Göndör vagy hosszú egyenes haj, napszemcsi.
Csak egy xkmsnsdn teszi fel ezt a hülye kérdést.Gratulálok,hogy a flegmaság stílusát akarod.Nem vagy swag és nem is leszel,mert fogalmad sincsen még arról sem,hogy mit jelent 'swag'-nek lenni,hogy hol lehet venni cuccokat hozzá,vagy mi hogyan megy.
Amúgy meg a kisbetűs swag jelenti a "menő" stb hülyeségeket
A SWAG jelenti elvileg a Secretly We Are Gay-t.
Bár szerintem ez nagy hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!