Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy legyek swag lány?

Hogy legyek swag lány?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik ez az öltözködés. És nem tudom h mitől swag valaki?Milyen boltokban lehet ilyen ruhákat kapni?Milyen márkákat hordanak a swagek?

2014. szept. 2. 15:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Garage store

Sapi tornacsuka cső v ülepes gatyó bő pulcsik, felsők. de nem mindig fontos a sapi lehet napszemcsi is helyette. hallgass olyan zenéket külföldi magyar rap meg ilyenek. majd rájössz:D swagat ha nagyon le akarom fordítani öltözködésre akkor laza sportos stílusban szintén laza ( nem azt jelenti h cigizni piálni kell és megbukni)

2014. szept. 2. 15:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Tudod, mit jelent a swag?
2014. szept. 2. 15:52
 3/7 A kérdező kommentje:

Első válaszoló nagyon köszönöm

és a második válaszolónak meg üzenem h tudom h ő arra gondol h Secerlity we are gay= titokban b***k vagyunk de most már nem arra használják

úgy h sorry de ez nem jött be

2014. szept. 2. 16:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát, pedig de, ma is azt jelenti, de ezt kb. a huszonévesektől felfelé mindenki tudja. Csak a tizenévesen magyaráznak bele más jelentést, és próbálják elhitetni a világgal, hogy "az nem is úgy van". Pedig de...
2014. szept. 2. 16:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ez olyan, mintha a rózsafüzérről akarnád meggyőzni a népet, hogy "az nem is egy szent jelkép, csak egy divatkiegészítő".
2014. szept. 2. 16:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Második válaszolónak most be lett szólva! :D

Amúgy igen, olyan mint a rózsafűzér-eset. De én láttam már az angolkönyvemben egy zsák szemétre írva is, most komolyan.

De értem mire gondolsz, hogy ne teljesen haszontalan választ hagyjak itt: Fehér Nike, szürke melegítő/bőrgatya, fehér hálós póló, ujjatlan. Göndör vagy hosszú egyenes haj, napszemcsi.

2014. szept. 2. 17:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Csak egy xkmsnsdn teszi fel ezt a hülye kérdést.Gratulálok,hogy a flegmaság stílusát akarod.Nem vagy swag és nem is leszel,mert fogalmad sincsen még arról sem,hogy mit jelent 'swag'-nek lenni,hogy hol lehet venni cuccokat hozzá,vagy mi hogyan megy.

Amúgy meg a kisbetűs swag jelenti a "menő" stb hülyeségeket

A SWAG jelenti elvileg a Secretly We Are Gay-t.

Bár szerintem ez nagy hülyeség.

2014. szept. 2. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!