Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiak! Melyik stílus jön be...

Férfiak! Melyik stílus jön be jobban egy nőn?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2014. okt. 12. 20:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

5-ös voltam.

Ezek a ruhák sokkal szebben mutatnak egy NŐN (igen, direkt nagy betűvel).

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. okt. 13. 14:29
 12/20 anonim ***** válasza:

10-es: nem teljesen értem miért kéne képet felraknom a barátnőmről, vagy magamról, amikor abban a kérdezőnek semmi haszna nincs. És ha már itt tartunk, te miért nem raksz ki ide magadról képet? Érdekes, csak nem egy "arc nélkül fikázó" vagy?

Legyen elég annyi h a barátnőm csinos és divatosan nőiesen öltözködik.

De hogy legyen fogalma másoknak is azért rászántam az időt és kerestem pár képet, mi az ami nekem bejön.

[link]

[link]

[link]

Nyilván mindnekinek más, ami nőies és letisztult, ízléses egyben, nálam itt kezdődik, persze ez csak pár kép, igazából nagyon sok fajta öltözködés bejön, ha stílusos és nőies.

2014. okt. 13. 15:27
 13/20 anonim ***** válasza:
második!!!
2014. okt. 13. 18:46
 14/20 anonim ***** válasza:

Én meg azt nem értem 12-es, hogy ha ilyen jó ízlésed van, miért írtál ehhez a kérdéshez marhaságot.

Ez a 3 link tényleg szuper - gratulálok.

2014. okt. 13. 19:33
 15/20 anonim ***** válasza:
11-es: Nem rosszak, csak picit unalmasak. De annál, ahogy a nők 90%-a öltözik Magyarországon, fényévekkel jobb.
2014. okt. 13. 19:36
 16/20 anonim ***** válasza:
Még 1 gondolat 12-es: Majd ha én fikázok le csajt, akkor küldök én is képet. Válaszodból az tűnt ki, hogy a Te barátnőd mindkét csajnál jobb és csinosabb. Ezért írtam csupán a fényképes dolgot Neked, és a többi fikázónak.
2014. okt. 13. 19:52
 17/20 anonim ***** válasza:
Igazából egyik sem,de ha választani kell akkor az első.
2014. okt. 13. 21:06
 18/20 anonim ***** válasza:

12-es vagyok (és a 2-es)

nem a csajokat fikáztam le hanem az öltözködést. és bármennyire is fáj, mindkettő ízléstelen. najó, a 2. lánynak pluszba még nagyon fiús feje van, lehet h szép amúgy, de a kép baromi előnytelen. és hát ez nem (csak) a fotós hibája hanem a 0 smink miatt és az előnytelen öltözködés miatt is van.

az 1.nek meg már a sminkje is szörnyű, ezt kár is tagadni (pedig műtermi kép)

persze a 0%-os értékelésből úgy látom ma erre van igény. ízléstelen "olcsó" kinézet, vagy deszkás-fiús-tornacipős trampli kinézet. semmi átmenet a kettő között, pont olyan egyszerűnek/egyszínűnek kell lenni kívül, mint belül.

a klasszikusan vett nőies öltözködés, az elegancia, a bájosság, és ennek népszerűsége már a múlté.

2014. okt. 13. 21:55
 19/20 anonim ***** válasza:

12: Talán mindent összevetve az a baj, hogy a Te 3-as linkeden a csaj semmivel sem mutat kevesebbet, mint a kérdező első linkje, akit Te olcsónak neveztél.

A lábbeli mindkét esetben tűsarkú, a sarokmagasság is szinte azonos. A kérdező által linkelt csaj mellet villant, a tied combot. És rajta sem garbó van.

Tehát a Te szavaiddal élve: olcsó mindkettő.

Szerintem persze nem, de én is csak nullákat kapok, úgyhogy ne is törődj a véleményemmel) :)

2014. okt. 13. 23:09
 20/20 anonim ***** válasza:
A 2.
2014. okt. 18. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!