Hát, ha csak ezekből lehet választani, egyik se, mindegyik ízléstelen.
Az 1. jó lenne, mert nőies, de a neon színű csicsás felső + tűsarkú + erős smink nekem már nagyon olcsó hatást kelt. Még buliban is.
A 2. jó is lehetne akár, csak olyan semmilyen, átlagos, szürke, nulla. Ha a haja nem lenne göndör és a táska ilyen akkor azt mondanám ez egy fiú. Igazából 12-16 éves korig tök jó ez az öltözködés. De 18 fölött, tornacsuka, nadrág, fiús arc... sajna minden 2. nő így rohangál mert azt hiszik h jó aztán csodálkoznak h senki se nézi meg őket...
Sztem a legjobb a 2 linkelt kép kötözz van, ami nőies de mégis letisztult, egyszerű, ízléses, esetleg elegáns. Lehet valaki sportos, de az se úgy, mint a 2. képen. Kell egy kis nőiesség az öltözködésbe.
Legalábbis ha én megnézek egy nőt ezt gondolom, dehát minden férfi máshogy gondolkozik.
23/F
Az első természetesen.
Az eddigi 5 válaszoló mind idióta - szépen összejöttek.
Vagy vakok.
Mi a baj? Ti, vagy a csajotok megállni nem tudna egy ilyen csizmában? Savanyú a szőlő?
Nyomorékok!
És 3-as: Te vagy itt a legnagyobb barom.
Mindkét csaj nagyon szép. Szerintem neked egy zsírdisznó nőd van, itt meg osztod az észt. Mutass már egy képet a csajodról, hasonlítsuk össze ezekkel a csajokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!