Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy ennyire telt lány, miért...

Egy ennyire telt lány, miért öltözik ilyen kihívóan?

Figyelt kérdés
Csak szerintem gusztustalan ez? [link]

2014. okt. 6. 20:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%

Sztem csinos, nincs vele semmi baj. Telt, de látszik, hogy sportol, meg fitt, mert nincs szétfojva.

Tudod mi a kihívó? Amikor Nicky Minaj kétszer ekkora valaggal az arcodba twerkel a Viván. Az kihívó. Ez egy miniruha, egy plus size modellen.

Szterintem neked van valami bajod, én nem Kiskegyedet meg Nőklapját olvasok, hanem nemzetközi színvonalas női magazinokat, tumblrt, lookbookot. 14-16os ruhaméret azért ne legyen már a világvége, hanem az átlag.

2014. okt. 7. 15:51
 12/20 anonim ***** válasza:
Ez a lány csak felvette ezeket a ruhákat, mert ezt mondták neki. Lefotózták, agyonretusálták szerencsétlent, kész.
2014. okt. 7. 15:57
 13/20 anonim ***** válasza:
91%

kedves válaszoló aki szerint "ezeket a válaszokat dagi lányok írják"

nos, ez sajnos számomra nem egyértelmű hogy ezt miből szűrted le. én személy szerint kifejezetten vékony vagyok. egyszerűen az írtam amit írtam, mert jó szociális emberhez híven járok emberek közé, és néha kilépek a kényelmi szférámból és olyanokkal is találkozok akik tényleg nagyon túlsúlyosak. közülük is vannak akik ezt nem akarják elfogadni és/vagy a kirívó öltözettel próbálják kompenzálni a kilókat. nos, ezzel csupán azt szeretném megértetni, hogy sem a kihívó, nem a dagi nem ennél a képnél kezdődik.

másrészről, emberek. nem mondjuk valakire hogy gusztustalan, mikor nem is ismerjük, és ennyi okunk van rá. majd ha a ti életetek, annyira tökéletes lesz hogy van időtök mindenkit kritizálni, csak tessék.

1#

16L

2014. okt. 8. 18:33
 14/20 anonim válasza:
0%

"Telt, de látszik, hogy sportol"

Betegre röhögtem magam. :'DDDD

Amúgy undorító, ahogy ennyien hypeolják a dagadt nőket, közben az életben az igényes férfiak többsége bottal sem piszkálná őket, hacsak nem ez az alkat a fétise.

A csaj nem "telt", hanem dagadt, kövér.

2014. okt. 12. 15:03
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem értem miért igényesség lenne az, ha valaki csak vékony nőt akar... Ideálról hallottál már?
2014. okt. 12. 15:05
 16/20 anonim válasza:
0%

Nem az igényesség, ha vékonyat akar. Nincs minden vékony nőnek jó alakja, sőt, baromi igénytelen alkat az is, amikor valaki össze-vissza zabál, és nem hízik ugyan, de egy puhány löttyedék a teste, lapos, narancsbőrös fenékkel és bot lábakkal. :D

Felőlem aztán lehetnek a dagadtak mások ideáljai, de olyan baromságot azért nem kellen írni, hogy feszes, meg biztos sportol, mert szarráröhögi magát mindenki, aki kicsit is ért a témához. Egy gusztustalan tehén, aki valószínűleg képtelen kicsit is odafigyelni az étkezésére, a teste meg a feszesség, sportosság fogalmával köszönőviszonyban sincs.

Egyszerűen egészségtelen ez a figura, ezért teljesen elfogadható, ha valakinek nem tetszik, ha meg valakinak tetszik, az egyszerűen furcsa. Mint ahogy más betegségre hajlamisító dolgok sem szexik többnyire.

2014. okt. 12. 20:00
 17/20 anonim ***** válasza:
Kitalálom: tizenéves kissrác vagy kb... azok gondolkodnak így
2014. okt. 12. 20:29
 18/20 anonim válasza:
Nem talált.
2014. okt. 12. 20:29
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 14-es! Tudod csontokkal csak a kutyák szeretnek játszani! :)
2016. ápr. 14. 13:45
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ilyen überhájas lábai lennének, azt mondom, igazad van a szoknyával kapcsolatban. De ennek a csajnak husi, de viszonylag formás lábai vannak! Teljesen jól áll neki az a szoknya, ráadásul nem is mutat semmilyen narancsbőrt, lévén fekete harisnyával / leggingsszel hordja. Mintha csak az vehetne fel rövid szoknyát, akinek pipaszár lábai vannak. És aki már kicsit husibb, az garbót vegyen fel nadrággal meg bokáig érő szoknyával nyáron.
2016. ápr. 14. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!