Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan tanuljak meg tűsarkúban...

Hogyan tanuljak meg tűsarkúban járni?

Figyelt kérdés

Ilyesmi a csizma sarka, mint az elsőnek:

[link]

És nem platform!

Nem 14, hanem 21 éves vagyok :D

Sajnálnám kidobni, vagy továbbadni, mert nagyon szép. 10 centi magas. Alapban tudok menni magassarkúban, de nem tűsarkúban. Tegyek bele talpbetétet, az segítene?

2014. okt. 5. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:
2014. okt. 6. 03:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Aki magassarkúban tud járni, az tűsarkúban is tud. A kérdés kamuszagú, de a videó remek - minden nőnek meg kéne néznie egyszer legalább.
2014. okt. 6. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:

sztem ebben nincs semmi kamu, a magassarkú meg a tűsarkú azért néha nagyon nem ugyanaz. lehet 5 centis, vastag sarkú, jó minőségű cipő is magassarkú. az néha még ugyanolyan kényelmes mint egy sportcipő mondjuk. azért egy ilyen 10 cm-es tűsarkú komolyan billeg, stb, tud meglepetést okozni.

sajna egy csomó lány nem tanul meg időben (tini korban) magassarkúban járni, mert a fél világ azt hangoztatja, h aki fiatal ne vegyen fel magassarkút.

aztán mikor huszonévesen megnő az igény az eleganciára meg a nőiességre, akkor jön a pofáraesés.

a videó tényleg jó, de van még egy halom youtebeon. otthon kell gyakorolni, máshogy nem fog menni, viszont ha a magassarkúban tudsz menni akkor azért ebbe is belejössz pár hét alatt

2014. okt. 6. 17:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Én ezt nem így látom.

Szerintem pont az a baj, hogy túl hamar kezdenek magassarkúban járni, amikor sem testileg, sem fejben nincsenek még erre felkészülve.

Így szinte csak negatív visszajelzéseket kapnak, nem magabiztosságot, hanem pont ellenkezőleg - bizonytalan érzésük lesz, amikor magassarkút viselnek. Lelkileg meg felnőttnek kell ahoz lenni, hogy a sok rossszindulatú, irigykedő ember fikázását fel tudja dolgozni, és helyén tudja kezelni. (ezen az oldalon is számtalan példa van erre)

És ami még tipikus - ezt én magam néztem végig - egy cipőboltban anyuka magassarkút vett a 14 éves lányának, akinek egy legalább 12cm magas tűsarkú tetszett. Ülve belebújt a kiscsaj, és így ülve eldöntötték, hogy jó lesz. Már ahogy belebújt abba a cipőbe, látszott, hogy nem hordott még ilyen cipőt. Hogy fog ő szépen menni, lépcsőzni nulla tapasztalattal? Egyértelmű, hogy kudarcélmény lesz a vége. Aztán majd jön ő is fikázni a magassarkús kérdésekre.

Szóval a szülők felelőssége is felmerül a legtöbb esetben.

2014. okt. 7. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!