Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez milyen öltözködési stílus?

Ez milyen öltözködési stílus?

Figyelt kérdés

Tegnap láttam egy lányt az utcán, akinek nagyon megtetszett az öltözködési stílusa. Földszíneket viselt, prémes kabátot, szóval kicsit olyan vikinges hatású volt.

(Ilyesmi volt a hangulata, de persze nem volt jelmezszerű.)

[link]

Tudja valaki, hogy mi ennek az öltözködési stílusnak a neve? Szeretnék néhány ilyen ruhát venni, de nem tudom, milyen címszavak alatt keressem.

#stílus #prém #viking #földszínek
2014. okt. 1. 13:51
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ennek a stílusnak gyak. nincs neve mert nem fogadják el stílusnak. Amúgy a legjobb név a viking vagy az óskandináv lenne rá. A zarát és a pull&beart felejsd el szerintem mert még csak hasonlót sem kapsz. Nekem egy őz kabátom van rajta egy vadkannal... most jöhetnek az állatvédő kommentek... de homározást nem fogadok el, mert az összeset én vadásztam és nyúztam, szóval előbb csinálja utánnam... Szerintem varrj valamit

2015. jan. 15. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!