Mi a véleményetek a szettröl, öltözködési stilus (om) rol?
Figyelt kérdés
2014. szept. 17. 23:37
3/24 A kérdező kommentje:
A vélemény kikérö kérdésnél, a "nem mondok semmit" válasznál nem igen ismerek primitivebb vélemény "kinyilvánitást" mivel mondtál valamit, méghozzá egy fölösleges, üres választ, szóval máskor ne mondj semmit, azaz ne kommentáld hogy nem mondasz véleményt
2014. szept. 17. 23:49
4/24 anonim válasza:
Nekem tetszenek a crop topok, de ennyire rovidet nem huznek fel, es mason sem tetszenek. A szoknyad amugy jo. :)
5/24 anonim válasza:
Nekem is tetszik a szoknyád, a crop top-nak is szép a mintája, de rövid.
A nyaklánc is illik ezekhez, viszont szerintem már egy kicsit tömeg.
Összességében nem rossz, és megjegyzésként nagyon tetszik a hajad!! :)
6/24 anonim válasza:
A szoknya jó, de a top túl rövid, a nyaklánc meg nagyon ronda.
7/24 anonim válasza:
Nekem a táska nagyon "útszéli" (ne haragudj). A top ezzel a szoknyával nagyon uti a "keves anyag hatás"-t, ugyhogy vagy felülre vagy alulra egy tobbet takaró darab kene(én fentre vennem, nem szeretem a cropokat) összeségében nem tetszik, pedig szep lany lennel, valami egyedibbet el tudnék kepzelni hozzad.
8/24 anonim válasza:
Hát a fejed nagyon gáz. Csücsörszáájjj.
A top rövid, a nyaklánc bumfordi. Ezt leszámítva jó.
9/24 anonim válasza:
Ilyen laposan nem vennék fel crop topot
10/24 anonim válasza:
Uncsi. A nyaklánc nagyon gagyi. Bár tudom, most ez nagy divat. De én nem húznék fel olyat, ami minden második lányon van.
Nekem olyan tipikus tucat "tini ribis" a stílusod, ami nagyon nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!