Mi a véleményetek a szettröl, öltözködési stilus (om) rol?
Ahogyan elottem irtak es ahogy a fiuk oltozkodnek!
Tucat, sablon, uncsi...
Ennél átlagos-divatos már nem is lehetne.
A nyaklánc rossz, olcsó hatású.
A felső túl rövid és a mintája miatt azt a hatást kelti, hogy egy gyerekkori normál méretű pólódat rángattad elő a szekrény aljáról, és most büszkén hordod az alapvetően nőies ruháiddal - értem ezalatt a táskát és a szoknyát. Rossz erre így ránézni, mert a kettő stílus - nőies & gyerekes - egyszerűen annyira összeférhetetlenül van jelen ebben a szettben, hogy az ember nem tudja eldönteni, hogy jó nővel áll szemben, és fel kéne szedni, vagy egy kislánnyal és inkább egy Barbie babát kéne a kezébe nyomni.
A gyöngyös karkötő teljesen értelmezhetetlen az egészben.
Összességében én nem látok itt semmiféle stílust. Mármint saját stílust. Olyat, amiből kívülről is látszik, hogy van egyéniséged. Kirakatbaba. Ennyi.
A szoknya jó. A top túl rövid, olyan, mint egy kínais melltartótop, vagy mi, amit az ember csak otthonra hord.
A fux gagyi, olcsó, piaci hatású. A gyöngyös karkötő nem illik kb. semmihez, ami rajtad van.
A hajad olyan, mint minden második csajnak, lenyalt, szögegyenes, valószínűleg agyon van vasalva, semmi tartása.
A szemöldököd valami borzalom, és csücsörítesz, amitől mindig a hajam tépem.
Semmi egyediség, semmi stílus, ez olyan mindent-magamra-aggatok-ami-menő. Káosz az egész, tucat.
Ne haragudj, de elsőre azt hittem, hogy valami rossz transzvesztita vagy :/
Nekem nagyon nem jön be ez a stílus, megjelenés.
Nekem soha nem tetszettek ezek a melltarto szeru toppok, viszont a tobbi nem rossz. Egy masik felsovel sztem jobb lenne es nem lenne annyira tucat.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!