Ez milyen öltözködési stílus?
Tegnap láttam egy lányt az utcán, akinek nagyon megtetszett az öltözködési stílusa. Földszíneket viselt, prémes kabátot, szóval kicsit olyan vikinges hatású volt.
(Ilyesmi volt a hangulata, de persze nem volt jelmezszerű.)
Tudja valaki, hogy mi ennek az öltözködési stílusnak a neve? Szeretnék néhány ilyen ruhát venni, de nem tudom, milyen címszavak alatt keressem.
Na ez az! A stilus ami fiuknak nem megengedett csak lanyoknak!
Mert, ha egy fiu valtoztat a kulsejen azt mar nem stilusnak, hanem homarnak nevezik!
Javitast kernek, ha nem lenne igazam.
Hagyd az elsőt, ez a mániája, hogy a nők lenyúlják a férfiak ruháit! :)
Minden ruhákról, divatról szóló kérdéshez leírja ezt... Beteges!
Nem tudom hogy hívják ezt a stílust, de szerintem ügyesen össze tudod válogatni hozzá a darabokat! Én szétnéznék Zarában, Bershkában, Stradivariusban! :)
Segitek kerdezo!
Ha surun figyelned az itt feltett kerdeseket, legalabb annyira mint a masodik versenyzo, akkor te is velem egyutt eszrevehetned, hogy ha egy fiu irja ki hozzad hasonloan ezt a kerdest, hogy pl.milyen stilusa van ennek a fiunak, ezalatt azt ertem, hogy eltert a megszokot szurke egyhangu, uncsi ruhazkodastol magyaran valtott, akkor a masodikhoz hasonlo gondolkodasuak ezt nehezen tudjak megemeszteni es rogton homaroznak...
Remelem igy mar ertheto.
Kèrdező, én értelmesen válaszoltam neked, azt hiszem!
Még az előzőekhez talán hozzátenném a Pull&Bear-t, azt hiszem még ott is találhatsz ilyen összeállításhoz megfelelő darabokat!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__.. nekem van komplexusom hanem a kerdes feltevoknek gondolom azert kerdeznek olyanokat amiket leirtam elozo kommentemben, tehat ne keverj ossze veluk!
A tippedre csak annyit mondanek, hogy a pull and bearba gaz lanyoknak bemenni! Itt van ra a tipp fellul !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!