Ez milyen öltözködési stílus?
Tegnap láttam egy lányt az utcán, akinek nagyon megtetszett az öltözködési stílusa. Földszíneket viselt, prémes kabátot, szóval kicsit olyan vikinges hatású volt.
(Ilyesmi volt a hangulata, de persze nem volt jelmezszerű.)
Tudja valaki, hogy mi ennek az öltözködési stílusnak a neve? Szeretnék néhány ilyen ruhát venni, de nem tudom, milyen címszavak alatt keressem.
Nem lehet, hogy hagyományőrző volt?
Szerintem a pagan és a dark mori közötti átmenet lehet. Turiban biztos találsz különböző darabokat és akkor tudod őket egymással kombinálni.
Ezek szerint te még nem voltál Pull&Bear üzletben! :) És az sem, aki azt a kérdést feltette! :D
Èn voltam, bár nem szeretem, de itt a kérdés az volt, hogy hol tud a kérdező a számára megfelelő ruhákat venni! Én pedig válaszoltam! Van bármi további hozzáfűznivalód?
Én "szafari" néven ismerem ezt a stílust, de nem tudom mi a divatosabb, angolos neve, amivel több találat lehetne. Talán ugyan így, csak style-vel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!