Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti maradnátok a stílusotoknál...

Ti maradnátok a stílusotoknál vagy ilyen esetben változtatnátok rajta?

Figyelt kérdés

Megszoktam, hogy ha megyek valahova, akkor sminkelek, hétköznap is inkább elegáns/üzleties a megjelenésem.

Nemrég nagyvárosból kisvárosba (majdnem faluba) költöztem és ott megnéznek meg kilógok a sorból, ha pl. vasárnap délután zakóban megyek el sétálni. Szórakozóhelyre/koncertre a helyiek melegítőben járnak, míg én magassarkú, ceruzaszoknya/csőnadrág kombóban.

Ti beolvadnátok a környezetbe és csak falun kívül hordanátok csinos ruhát, vagy elfogadnátok, hogy cicababának néznek benneteket, de ragaszkodnátok a megszokott stílushoz?

2014. szept. 23. 11:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az ing sem ferfi, mivel van noi neve is: bluz. Plusz evszazadokkal ezelott is hordtak bluzt a nok, tobb nepviseletnek is resze volt, annyira nem neveznem ferfi cuccnak.

Nadrag: fel kell, hogy vilagositsalak, nem az 1900-as evek elejen elsz, a nok mar jo ideje hordanak nadragot, meg akkor is, ha eredetileg ferfi ruhadarab volt, mara mar uniszexnek mondhato. Ja, es senki nem fog a kedvedert csak szoknyaban jarni, foleg nem telen, a minuszokban.

Nyakkendo: en maximum iskolai egyenruhas lanyokon latok nyakkendot, rajtuk is csak azert, mert kovetelmeny. Mas esetben szerintem soha nem is lattam non nyakkendot, pedig nagyvarosban elek. Kerlek, vilagosits fel, hol maszkalnak a nyakkendos nok, mert a kornyekemen egy sincs,

2014. szept. 27. 07:03
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen altalaban ugy szokott lenni, hogy a lenyult ruhadarabot atnevezik es onnantol kezdve mar noiben is van...

Erdekes, hogy nyakkendos not meg nem lattal ahhoz kepest, hogy nagyvarosi vagy akar csak en! Nekem pont azert sikerult egy 18-20 ev koruli csaj ill.egy hatvan koruli no komplett ferfi oltonyben ugy ahogy irom!!!

Mindegyiket az utcan kocsibol vettem eszre, es tovabb mennek eleg az esti hiradot megnezned, maris ott vannak a rendorszovivo nok szinten ferfi egyenruhaba!

Ezt onnan tudom, hogy figyelem a kulfoldi hiradokat ott erdekes modon tudnak noi egyenruhat felvenni!

2014. szept. 27. 10:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Ja mi fiuk sem fogunk a kedvetekert kenyelmetlen szhart felvenni csak azert, hogy "FERFIASSAN"nezzunk ki!!
2014. szept. 27. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!