Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti maradnátok a stílusotoknál...

Ti maradnátok a stílusotoknál vagy ilyen esetben változtatnátok rajta?

Figyelt kérdés

Megszoktam, hogy ha megyek valahova, akkor sminkelek, hétköznap is inkább elegáns/üzleties a megjelenésem.

Nemrég nagyvárosból kisvárosba (majdnem faluba) költöztem és ott megnéznek meg kilógok a sorból, ha pl. vasárnap délután zakóban megyek el sétálni. Szórakozóhelyre/koncertre a helyiek melegítőben járnak, míg én magassarkú, ceruzaszoknya/csőnadrág kombóban.

Ti beolvadnátok a környezetbe és csak falun kívül hordanátok csinos ruhát, vagy elfogadnátok, hogy cicababának néznek benneteket, de ragaszkodnátok a megszokott stílushoz?

2014. szept. 23. 11:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem változtatnék miattuk, legfeljebb magam miatt, mert tudom, milyen kényelmetlen földúton magassarkúban mászkálni, meg úgy kikeveredni egy ilyen faluból ebben a cuccban, hogy az út végére ne legyél olyan csapzott, mint egy ketrecharcos. De igazából oda se költöztem volna.
2014. szept. 23. 12:46
 2/13 A kérdező kommentje:

Kisváros, csak nekem tűnik falunak. (az emberek mentalitása nagyon falusias)

Nincs földút. :)

2014. szept. 23. 12:49
 3/13 anonim ***** válasza:
Elfoganám hogy cicababának néznek, nem változtatnék semmit.
2014. szept. 23. 13:19
 4/13 anonim ***** válasza:
Én nem változtatnék, mivel nem mások miatt öltözök úgy ahogy. Amúgy sem akarok a falusiak közé tartozni, attól még hogy faluban lakok.
2014. szept. 23. 14:05
 5/13 anonim ***** válasza:
Faluban nőttem fel, de 8 éve nagyvárosban élek, és nyilván a városi öltözködéshez vagyok szokva. Ha hazalátogatok, és kimegyek utcára, ide-oda, én mindig úgy öltözök fel, ahogy jól esik. Ha megnéznek, akkor nézzenek, hátha tanulnak egy kis jó ízlést.
2014. szept. 23. 16:36
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk zakoban en is megneznelek, ugy mint a tobbiek mivel az ferfi viselet! Tudtommal...
2014. szept. 24. 10:08
 7/13 anonim ***** válasza:
#6 Öh... nem az. Mit tudsz te a divatról?
2014. szept. 24. 11:32
 8/13 anonim ***** válasza:
Az ellenkezo nem ruhaiba jarni az nalad divat?
2014. szept. 24. 11:37
 9/13 anonim ***** válasza:

26%-os, te beteg vagy? Ez mar a harmadik kerdes, ahol pattogsz, hogy a csunya, gonosz nok hordhatnak ferficuccokat, de ti, szegeny, szerencsetlen ferfiak nem maszkalhattok magassarkuban. Egyebkent elarulok egy titkot: szerintem a kerdezo blezerre gondolt, csak zakonak irta. A blezer, tudtommal legalabbis, pedig noi viselet,

Hogy a kerdesre is valaszoljak: nem valtoztatnek a stilusomon. Biztos nem jarnek proli modra az o kedvukert, felolem megnezhetnek, engem nem erdekel, nekem meg az furcsa, higy hogy kepes valaki melegitoben jarni szorakozohelyre. Ok, nem kell mindig kicsipni magad, de azert melegitoben elmenni bulizni eleg gaz.

2014. szept. 25. 20:39
 10/13 anonim ***** válasza:

Ki szeretne magassarkuban jarkalni?

Irtam ezt valahol is?

Egyebkent a blezer valoban noi, de a nadrag, ing ,nyakkendo azok mar ferfi ruhak es erdekes modon mindet magtalalom rajtatok..

2014. szept. 26. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!