mindent
1. punkok nem divatköveték, nem csinálnak ilyen tükör pózólós, csípő fájdalmas képet
2. belülről is punknak kell lenned, mert nem merül ki annyiba hogy jaj tetszenek a szegecses cuccok már punk akarok lenni
3. zene... milyen punk zenéket szeretsz?
A punkok alkoholista, cigány- és b#ziimádó gyökerek. Ilyen akarsz lenni?
18/f
Ennyi a punk? :D Green Day?
Én rockerként több punkrockot hallgatok...
Amúgy ez egy életérzés...
2.dik válaszoló vagyok. a green day nem punk
hallgas exploited, the casualties, rancid, total chaos
és még tudnék sorolni több 100-at is.. ezek a punk zenék
egyébként nem tudom miért itéled el a punkokat ily módon kedves 4. válaszoló. lehet van 1-2 olyan de nem kéne álltalánosítani
A Green Day punk rock banda, igaz a rajongóik nem feltétlenül néznek ki úgy, mint a jó öreg hetvenes évek beli punkok.
Leginkább belül kell annak lenned, és azt "kifejezni" az öltözködésedben, és a hajviseletedben. Hogy azon belül milyen, azt te határozod meg.
De sose menj egy konkrét stílusra, hogy te eldöntöd, hogy punk leszel, és akár tetszik a kék haj, akár nem, befested, mert az punk. Öltözz úgy, ahogy szeretnél, és ha az alapján valaki punknak ítél meg, akkor nofene.
Na kikerested őket Googleből kérdező így tuti Punk lettél :DD
Már leírták előttem, hogy az igazi Punkok nem divatból azok amik.
Ezen kívül van fogalmad mit foglal magába a "Punkság"?Milyen az életmódjuk, világnézetük stb?Kétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!