Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti ezt így felvennétek? Ha...

Ti ezt így felvennétek? Ha nem, mit változtatnátok rajta?

Figyelt kérdés

Holnap így szeretnék elmenni iskolába: egy fehér köves fülbevaló (de lehet inkább egy kis masnis...), fekete pulóver, fekete póló, egy lila derékmelegítő, cicanadrág és egy fekete hosszú szárú csizma.

Ti felvennétek hétköznapra? 15 éves lány vagyok

2012. nov. 20. 17:46
 1/6 anonim válasza:
Igen, nekem tetszik:)
2012. nov. 20. 17:56
 2/6 anonim ***** válasza:
tökjóóó ;)
2012. nov. 20. 18:26
 3/6 anonim ***** válasza:
A cicanadrág is lila? Mert ha fekete akkor elég gyászosan fogsz festeni. Már bocsánat. Szerintem nagyon csúnya ha egy lány tiszta feketébe van. Olyan rossz hangulata lesz tőle az embernek szerintem. (értsd.: ekete pulóver, fekete póló, fekete hosszú szárú csizma) 17F
2012. nov. 20. 18:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Fekete a cicanadrág is. Az a baj, hogy én szeretem a fekete színt, így sokszor viselem. :(
2012. nov. 20. 20:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jól hangzik. Ha nem vagy nagyon piszkafa, csinos lehetsz feketében is :) De abban igaza van a srácnak, hogy feldobhatnád még vmi lila kiegészítővel.
2012. nov. 20. 21:12
 6/6 anonim ***** válasza:
ha a pólód/pulcsid takarja a feneked, akkor okés, ha nem vegyél fel nadrágot. maúg yokés
2012. nov. 20. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!