3/7 anonim válasza:
ha a matrózblúz magas derekú szűk farmerbe betűrve magassarkúba annak számít akkor igen :D ja meg utána vettem fel egy ilyen fesőt egy piros blézerrel :D
4/7 anonim válasza:
Minden nap szexi ruciban vagyok...:P
És nekem holnap lesz az első sulinap.
5/7 anonim válasza:
Nem. Van életem a sulin kívül is, ahova szexin fel tudok öltözni. Tapasztalatom szerint mindenki(igen a fiúk is) kiröhögik az olyan csajokat akik egy szimpla tanítási napon is miniszoknyában és tűsarkúban tipegnek, idén a crop top mánia volt még vicces. Egyszerűen ezek a dolgok nem iskolába valók. Nem azt mondom, hogy melegítőben kell bejárni, de egy jobb farmer egy csinosabb felsővel bőven elég. Legalábbis gimiben, egyetemen már mindegy.
6/7 anonim válasza:
igen ha a fehér testhez simuló selyemblúz miniszoknya harisnyával annak számít :)
7/7 anonim válasza:
5-ös! Egyetemen miért lenne mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!