Ti mibe mentek első nap a suliba? Nem gáz a hosszú farmer? 14/l
Figyelt kérdés
akik ünneplőbe mennek első nap,azoknak pedig: mibe mentek a második nap?:)2014. aug. 29. 01:49
1/12 anonim válasza:
Nem gaz :))en is abba megyek es egy topba:)amugy sincs mar mindig jo ido..
2/12 anonim válasza:
szia :D első bap nekünk ünneplő kell de 2. nap én is hosszú farmerben megyek, mert reggel azért hideg van :/
17/l
3/12 anonim válasza:
Én hosszú, sötétkék, majdnem fekete hosszú ( :) ) farmerben megyek és egy fehér ujjatlanban, esetleg veszek rá egy zakót majd. Második nap is hosszúban, nem szeretek rövidben suliba menni, és már annyira jó idő sincs. 17L
4/12 anonim válasza:
Az első nap ugye ünneplő, második nap valószínűleg hosszúnadrág, bakancs, és bézs háromnegyed felső. :)
5/12 anonim válasza:
Mivel elvileg 25-26 fok lesz ezért semmiképp nem hosszúnadrágban megyek. De nem szoktam előre tervezni, azt veszem fel ami először a kezembe kerül, valami szoknya vagy rövidgatya, egyszerű felsővel, toppal.
6/12 anonim válasza:
Első nap nekünk ünneplőbe kell menni , második nap hosszú farmert (esőt is mondanak aznapra) , pólót és tornacipőt veszek fel.
7/12 anonim válasza:
Topot engedik az iskolában?? Vissza kellene hozni a sötétkék köpenyt, és akkor nem lenne kérdés, miben menjek iskolába. És az valahogy nagyobb tiszteletre is késztetne a tanárokkal szemben meg az iskolával szemben.
8/12 anonim válasza:
Én is hosszú nadrágban fogok menni, mint általában. Nem szeretem a rövidnadrágokat. Előző: Topot engedik???? Dehogy még 35 fokban is hosszú ujjú kötött garbóban kell menni. -.-
9/12 kerdezo0000 válasza:
Nem gáz...de igazából sulitól függ. :) És sok oylat láttam, hogy a fél suli farmer+ünneplő... Csak kicsit kellemetlen lehet neked, ha mindenki fekete szoknyában/gatyában van, te pedig farmerben. Ha eleve felvetsz ilyen kérdést, vagy bizonytalan vagy, akkor inkább menj feketébe. Én személy szerint vettem fekete csőnacit, felveszek hozzá egy blúzt, azt jól van az. De ha első nap a suliban akkor szerintem ne így kezdd. Persze csak ha új a suli. Második nap is csőnadrág, valami laza pólóü, amiben jól érzem magam, és egy pulcsi. C:
10/12 anonim válasza:
Kedves 8-as! Nem garbót gondoltam 30 fokban, hanem - ha már nincs iskolaköpeny, ami mindent megoldott - fel lehet venni például egy rövid ujjú blúzt, de top szerintem nem illendő iskolában. Ahogy például fedetlen vállal templomba sem illik bemenni - nem tudom, ilyesmiről hallottál-e, de sejtem, hogy nemigen jársz templomba - még turistaként sem, mondjuk külföldön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!