Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen pulcsit vegyek telt...

Milyen pulcsit vegyek telt felsőtesthez?

Figyelt kérdés

Homokóra alkatom van, nagyobb mellel, szélesebb csípővel, de karcsú derékkal. Kb. mint Christina Hendrics, bár nála egy jó tíz évvel fitatalabb vagyok.

Valami olyan pulcsifazon kéne, ami divatos, és nem zsákszerű, mert azokban 5-10 kilóval tűnök többnek.

Pólóból általában peplum vagy csónaknyakú fazont veszek, olyat ami kicsit sztrecces, kardigánból ilyen vízeséses fazont. Viszont pulcsiból nem tudom mi állna jól.

Ötletek?

2014. aug. 30. 10:48
 1/2 anonim ***** válasza:
63%

Ha tényleg olyan alakod van mint Christina Hendrick-nek, akkor nézegess a google képekben ő róla "Christina Hendrick street style" és "style" keresésben.

Például: [link]

Remélem tudtam segíteni, megy a zöld pipa? :-)

2014. aug. 30. 11:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ment a zöld, bár a mondat második fele gondolom feltűnt. Jóval fiatalabb vagyok nála, ő a 39 évével kicsit más stílus mint én 25 körül.
2014. aug. 30. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!