Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányoktól kérdezem azt, hogy?

Lányoktól kérdezem azt, hogy?

Figyelt kérdés

Miért fordul elő csak velem az,hogy az egyik ruhaboltban a nadrágokat felpróbálom,és 36-os:szűk.

38-as:ez is szűk.

40-es:ennek a lábánál jó,na de a hasamnál miért férne be egy görögdinnye?!

Ez egy példa volt,mert most voltunk árkádban,és ott a Tally-ban. Meg a Takko-ban is ilyenek a nadrágok. Miéééért? Csak nálam vannak ilyen problémák? A görögdinye-effektus.

15/l

2014. aug. 29. 17:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Jaj,de jó.Azt hittem,hogy csak én nem találok normális farmert.:D Amúgy az én farmerméret számozásom nem állandó,mert ebben a boltban a 27-es nadrág a jó, abban meg a 38-as. De ha találok egy jó farmert,felpróbálok,és a hasánál meg nagyon eláll. De mindegy,majd keresek máshol farmereket.
2014. aug. 29. 20:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem a farmerekkel is van bajom, mert a normál számozás általában túl rövid. Igazi több hetes herce-hurca farmert venni, de mondjuk azért is, mert nekem a bootcut áll jól, azok meg vagy nincsenek is, vagy a már évek óta eladhatatlan, tök béna darabok, vagy ilyen 10 ezres kategória, amennyit meg nem akarok kiadni egy farmerért. :(
2014. aug. 29. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!