Lányoktól kérdezem azt, hogy?
Miért fordul elő csak velem az,hogy az egyik ruhaboltban a nadrágokat felpróbálom,és 36-os:szűk.
38-as:ez is szűk.
40-es:ennek a lábánál jó,na de a hasamnál miért férne be egy görögdinnye?!
Ez egy példa volt,mert most voltunk árkádban,és ott a Tally-ban. Meg a Takko-ban is ilyenek a nadrágok. Miéééért? Csak nálam vannak ilyen problémák? A görögdinye-effektus.
15/l
Mert sz...r a szabása a legtöbb nadrágnak, sajnos. Én is ritkán találok magamra jót, 38-asat hordok, combban, lábon, fenékben, csípőben jó, de a hasamnál úgy eláll, hogy a kér karomat is be tudom rakni magam mellé. Ha meg övvel veszem fel, az anyag összegyűrődik és ocsmány.
Sajna elég ritkán lehet kiforgni normális szabású nadrágokat. Hádában, Invázióban meg Stradivarius-ban nézd meg, ott azért több a normális.
Nekem sem egyenetlen az alakom (homokóra vagyok), de ugyanígy vagyok. A legtöbb nadrágot nem szűkítik be "derékrésznél", hanem (szinte) ugyanolyan széles legfölül, mint a csípőcsontnál. És azért, ha valakinek 24 centi a különbség a csípője meg a dereka között, akkor hirtelen kéne szűkülnie a félcsípő nadrágoknak, de a legtöbbet tömb testalkatra szabják.
A 30-as méreteknék (36-38-40) nincs olyan, hogy 37-es, mert ezek a számok kettesével nőnek egy méretet. A 20-asoknál (26-27-28) nő egyesével a méret.
6-os: A felsőkkel is így vagyok :D Az S-esbe nem fér el a vállam, de jó lenne derékban/hasnál, az M-es jó vállban és mellben, de derékban/hasnál eláll :D
3-as voltam.
Nekem is ez van, sőt, a C&A-ban már semmit sem kapok magamra, mert az összes felső haspólónak tűnik rajtam. Magas vagyok, de rövidek és vastagok a lábaim, a felsőtestem pedig izmos, vékony. Jó, szép nadrágot én sem kapok magamra.
A szoknyák bezzeg jól állnak, de azokat meg nem nagyon szeretem. Nem is a szoknyát, hanem a cipőket, amik a szoknyához illenének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!