Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányoktól kérdezem azt, hogy?

Lányoktól kérdezem azt, hogy?

Figyelt kérdés

Miért fordul elő csak velem az,hogy az egyik ruhaboltban a nadrágokat felpróbálom,és 36-os:szűk.

38-as:ez is szűk.

40-es:ennek a lábánál jó,na de a hasamnál miért férne be egy görögdinnye?!

Ez egy példa volt,mert most voltunk árkádban,és ott a Tally-ban. Meg a Takko-ban is ilyenek a nadrágok. Miéééért? Csak nálam vannak ilyen problémák? A görögdinye-effektus.

15/l

2014. aug. 29. 17:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hahhh, nekem a hasam nem fer bele egyikbe se, a combomnal meg bo.... Mondjuk en mar szultem.
2014. aug. 29. 17:24
 2/12 anonim ***** válasza:
detto enis ugyan igy vagyok vele..
2014. aug. 29. 17:25
 3/12 anonim ***** válasza:

Mert sz...r a szabása a legtöbb nadrágnak, sajnos. Én is ritkán találok magamra jót, 38-asat hordok, combban, lábon, fenékben, csípőben jó, de a hasamnál úgy eláll, hogy a kér karomat is be tudom rakni magam mellé. Ha meg övvel veszem fel, az anyag összegyűrődik és ocsmány.

Sajna elég ritkán lehet kiforgni normális szabású nadrágokat. Hádában, Invázióban meg Stradivarius-ban nézd meg, ott azért több a normális.

2014. aug. 29. 17:30
 4/12 anonim ***** válasza:
Vagy szabáshiba, vagy egyenletlen az alakod.
2014. aug. 29. 17:36
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Lehet,hogy egyenetlen az alakod..és a 39-essel mi van?Azt kihagytad,olyan méret nincs? Vagy,nem tudom,nekem eléggé kis méret kell 28-29..általában mindig jók,nekem csak az aljával van gondom,hogy nem olyan cső alakban megy tisztára,mert csőfarmer,csak picit lazább lent és mindig olyasmit találok..
2014. aug. 29. 18:07
 6/12 anonim ***** válasza:
Két méret között vagy, ezért. Na, nekem meg a felsők mellben, vállban jók, de a hasamnál egy egész IFA platónyi dinnye férne be.
2014. aug. 29. 18:13
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem sem egyenetlen az alakom (homokóra vagyok), de ugyanígy vagyok. A legtöbb nadrágot nem szűkítik be "derékrésznél", hanem (szinte) ugyanolyan széles legfölül, mint a csípőcsontnál. És azért, ha valakinek 24 centi a különbség a csípője meg a dereka között, akkor hirtelen kéne szűkülnie a félcsípő nadrágoknak, de a legtöbbet tömb testalkatra szabják.

A 30-as méreteknék (36-38-40) nincs olyan, hogy 37-es, mert ezek a számok kettesével nőnek egy méretet. A 20-asoknál (26-27-28) nő egyesével a méret.

6-os: A felsőkkel is így vagyok :D Az S-esbe nem fér el a vállam, de jó lenne derékban/hasnál, az M-es jó vállban és mellben, de derékban/hasnál eláll :D

3-as voltam.

2014. aug. 29. 18:41
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is nagyon nehezen találok magamnak nacikat, mert általában a kisebb méret épphogy jó, már majdnem szűk és feszül, de a nála eggyel nagyobb meg már lóg a fenekemen, meg hasnál is nagy. :(
2014. aug. 29. 18:49
 9/12 anonim ***** válasza:
7-es: Én pont a 36-38 között vagyok, nadrágban általában a 36-oshoz állok közelebb, felsőben a vállam miatt a 38-ashoz, a felsők nekem általában a hátamon olyan zsákszerűek.
2014. aug. 29. 18:58
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem is ez van, sőt, a C&A-ban már semmit sem kapok magamra, mert az összes felső haspólónak tűnik rajtam. Magas vagyok, de rövidek és vastagok a lábaim, a felsőtestem pedig izmos, vékony. Jó, szép nadrágot én sem kapok magamra.

A szoknyák bezzeg jól állnak, de azokat meg nem nagyon szeretem. Nem is a szoknyát, hanem a cipőket, amik a szoknyához illenének.

2014. aug. 29. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!