Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vennél táskát százezer forinté...

Vennél táskát százezer forintért? És ötvenért?

Figyelt kérdés
Illetve maximum mekkora összeget adnál ki egy jó minőségű táskáért, ami tegyük fel nagyon tetszik?
2010. jan. 16. 21:43
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
ja és hogy végleg elkönyvelj egy kamusnak képzeld ma turkálóban voltam......és vettem egy ruhát ami helyett kapott a gardróbomban egy Elisabeth&James ruha mellet.:)
2010. jan. 19. 23:30
 32/44 anonim ***** válasza:
16:54---Egy eredeti táska azért eredeti abba aztán lehet pakolni úgy meg van varrva ,hogy ihajj:)Ja persze bocsika honnan is tudnám mikor álomvilágban élő kis kamus vagyok:):):):O
2010. jan. 20. 00:13
 33/44 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat lányok...és ne marakodjatok, csak egy kis közvéleménykutatást szerettem volna tartani, nem gondoltam, hogy ez lesz belőle :))..de..

23:30...ezt nem tudom kihagyni...nézd meg jobban a ruhád: EliZabeth and James :) ami egyrészt nem értem miért nagy szám, másrészt már engem is érdekelne, hány éves lehetsz és mit értél el az életedben, ahogy mondod, pláne hogy a te éltes korodban Mary-Kate és Ashley Olsen kreációit hordod, ha hordod.

2010. jan. 20. 01:10
 34/44 anonim ***** válasza:

Ha már turi, ott is láttam már E&J cuccot :)

Nem baj, azt akartam a "megpakolással" is mondani, hogy a táskáimat nyúzom, nem tudok vigyázni a cuccaimra, a praktikum és a kényelem a legfontosabb (így 24 évesen, anyukaként) tehát nem számít, hogy nem igazi. Szép, nagy és ennyi :)

Ha állandó gazdagságban élnék, akkor sem vennék igazit, mert ez egy szar márka (azon kívül, hogy szép a klasszikus speedy, de a multicolor meg a grafitys ronda) hanem Hermes Birkin táskát vennék, vagy Bottega Veneta-t, na azok megszólalnak olyan gyönyörűek :)

2010. jan. 20. 04:06
 35/44 anonim ***** válasza:
71%

21 éves múltam.És hogy miből lettünk ilyenek amilyenek....Az ország egyik legjobban menő rendezvényszervező irodája a miénk.Én sminkes ,lóti futi,személyes kapcsolattartó,Anya a virágkötő8ő nemcsak esküvőre köt),apa lett időközben a fényképész,szóval akár esküvő,akár temetés,akár egy konferencia,szinte mindent magunknak csinálunk,és már nem csak MAgyarországon.Nemsokára nyílik mégegy virágboltunk...emellett én egyetemre járok készülök egy herbáriát nyitni,aztán kertészmérnöki és kertépítő céget is akarok.

Jöhettek azzal,hogy nem lehet ezzel ennyit keresni annyira nem érdekel ,hogy az hihetetlen.

Nem kell elhinni,lehet csak én vagyok annyira jóindulatú,hogy bármit elhiszek az embereknek.Ez már legyen az én bajom.

2010. jan. 20. 14:27
 36/44 A kérdező kommentje:
ok, gratulálok a sikereidhez és köszönöm a válaszod! :)
2010. jan. 20. 14:32
 37/44 anonim ***** válasza:
41%
Kedves kamus! Ha te azt tudnád, hogy én mit értem el az életben, akkor megkapnád még a "hozzám képest legcsóróbb írogató"- táblácskát is! Ki mondta, hogy nekem nincs rá pénzem? Irigyeld csak az eszemet, van miért... Ki mondta, hogy régiesen beszélj? Én nem a nyelvhelyességre céloztam, hanem arra, hogy a stílusod egy 15 évesével egyenlő -nyilván nem is lehetsz több. Beletrafáltál, mert édesapám maga is rendezvényszervező (nem is hinnéd, hogy hol kezdte, de nem írom le, mert még lefordulnál a székről az irigységtől és esetleg lerántanád magaddal a filliéres számítógépedet), úgyhogy látom, hogy csak a zavarosban próbálsz halászni, nem győztél meg senkit. De nem is kell, nem attól leszel értékes ember, hogy megveszel ezt-azt, a pénz nélkül is lehetsz az, és nyilván ha egyszer felnősz és valóban egyetemre mész,akkor talán leszel is.
2010. jan. 21. 09:36
 38/44 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Kívülállóként olvasgatva Te is akkora kamusnak tűnsz, hogy csak na....

Névtelenül mit erőlködtök?

Meggyőzni senkit nem tudtok, meg hát nem is nagyon érdekel itt senkit az állítólagos gazdagságotok..

2010. jan. 21. 10:31
 39/44 anonim ***** válasza:
51%

Kedves kamus.....pffffff

Tudod onnan indul az egész,hogy valaki írta,hogy ha ennyi pénzem lenne nem ide írogatnék.....

A filléres számítógépen meg ilyeneken már csak nevetni tudok.Ezért tartunk itt ahol mert egyesek ilyeneket fel tudnak fújni,mert te biztos 15 vagy,meg álmodozz csak.Annyira szánalom komolyan...

Én örülök hogy neked annyi pénzed van,nem értem nem lehet elhhinni,hogy másnak is annyi van??VAgy te valami kiváltságos vagy???Részemről lezárva,vizsgaidőszak van fontosabb dolgaim is vannak.

Jaj ne haragudj csak 15 éves vagyok:)

2010. jan. 21. 13:06
 40/44 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom osztályozó vizsga, mert bukta volt mindenből! Gratula. Akkor tanulj, ne ide írogass!
2010. jan. 21. 13:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!