Vennél táskát százezer forintért? És ötvenért?
Figyelt kérdés
Illetve maximum mekkora összeget adnál ki egy jó minőségű táskáért, ami tegyük fel nagyon tetszik?2010. jan. 16. 21:43
1/44 anonim válasza:
maximum 10ezret, de télleg csak akkor ha nagyon nagyon tetszik, és télleg minőségi.
2/44 anonim válasza:
Nem,mert ennyi a fizetésem.Max 4-5 ezer,amit esetleg adnék érte.
3/44 anonim válasza:
Max 15ezer, de az már húzós lenne.
5/44 anonim válasza:
Annyit biztos nem adnék!
Max. 5ezer.
:)
6/44 anonim válasza:
Nekem elég sok táskám van, minden cipőhöz van egy és még azon kívül is. Kb. 60-70 db. ... Az átlagosan egy 2500ft-ba került( van amelyik 10.000 van amelyik 50-60.000, a legdrágább egy LV 2500euró volt, de szerencsére kaptam. :)
7/44 anonim válasza:
10ezer volt a legdrágább táskám...
8/44 anonim válasza:
nekem két guccim meg egy LV-m van..szóval meg se szólalok.
9/44 anonim válasza:
Hát nekem még az 5ezer is sok, én 2ezerért vagyok hajlandó venni táskát. Minőségi táskáim vannak, nagyon tartósak, sokan dícsérik. Mégis volt amelyik 600 forint volt (jókor voltam, jó helyen).
Aki 50-et vagy 100-at kiad egy táskáért vagy tiszta hülye vagy alapból buta és szórja a pénzt.
10/44 anonim válasza:
tiszta hülye mi?Az alpján megítélsz valakit??Ne haragudj de akkor nálad is csúszhat valami,most jó neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!