Vennél táskát százezer forintért? És ötvenért?
Nem adnék ennyi pénzt, persze ha milliomos lennék nem kizárt :)
A legdrágább táskám egy Zara 17.000 Ft- ért, de az gyönyörű, mindenki dicséri. Több gyönyörű táskám van turikból, ott 3-5 ezer között vettem.
Nem vagyok táskamániás, jó ha van választékom, hogy a megfelelő darabot tudjam a ruhához viselni, de nem tartok kollekciót belőlük :)
01:38 te vagy hülye.... miért szólsz le mást akinek van pénze drága táskára?
Nem akarok bunkó lenni, de elképzelem, hogy 2000 Ft- ért max, milyen táskát tudsz venni...
Dehát gondoltátok hogy mást úgysem tudtok tenni csak annyit hogy pontoztok, legalább annyiva büntessétek, ti nyomorékok. 5000ft-os táskáitok vannak? :O Gondolom abból is max 10. :D hihi
Te egy elmebeteg gyökér vagy. Gondolom kib*szott ronda is, és a pénzeddel akarod kompenzálni, meg a húszmillió táskáddal. :D hihi
Amúgy nem vennék annyiért, csak ha valami eszméletlenül gyönyörű szépet találnék, és épp nem tudnám más értelmesebbre költeni azt a pénzt.
hmm..a Gucci táskás vagyok....
Tessék már lepontozni,mert vettem pénteken egy ruhát 550.000 ezer forintért....kösziiii...amiért én megdolgozom pénzért,hadd költsem már drága ruhákra.(tudom most jön mi vagyok én luxus k.rva).Minden csórón nem tudok segíteni.
ma 14:30
Te egy rongyrázos kis nyomi vagy:)Ki tudja mi igaz abbol amit írsz..:)de nemis érdekel,remélem 1x olyan csoró leszel,hogy majd bele halsz,és majd megtudod,hogy milyen az,amikor az ember örül annak,hogy vehet egy kg kenyeret..te pénzéhes kis szarrrrr.Fúúj.....
képzeld voltam olyan csóró,hogy havonta egyszer tudtunk húst enni.Voltam olyan csóró is hogy télen azt a kevés dolgot ami a hűtőnkbe volt,ki kellett tennünk az ablakba,mert kikapcsolták az áramot.Voltam olyan csóró is hogy két napig nem ettünk semmit,anya három napig,hogy meg tudjuk venni a bérletet amivel suliba jártam.De eszembe nem jutott volna lenézni ,lehülyézni,ribancozni azokat akik gazdagok voltak.Leérettségiztem a semmiből csináltak anyáék vállalkozást aminek az egyik felét rám bízták ,mellett jártam egyetemre.ennek már 4 éve és TISZTESSÉGES munkával jutottunk el odáig,hogy ezeket a ruhákat meg tudom venni.És tudod igen voltam csóró,de szegény soha.Mindig tudtam nézni a dolgok jó oldalát.
És ha megint csóró leszek,tudom hogy éltem úgy ahogy mindig is akartam.Na meg el tudom adni a drága cipőimet,ruháimat,meg táskáimat....
Lehet lepontozni, de én vennék, ha lenne rá pénzem. Persze most sem vagyunk szegények (abszolút nem), és mindent megkapok, de azért egy LV táskát nem vesznek százezrekért a szüleim:)
Még csak 17L vagyok, de minden vágyam egy eredeti Louis Vuitton. És meg fogok érte dolgozni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!