Vennél táskát százezer forintért? És ötvenért?
-meg *
Egyébként előttem lévőnek igaza van:)
Lányok, most muszáj összeveszni?? Ne már :)
Na, nekem van egy LV táskám... tökéletesen nem eredeti :)
Tegnap vettem 12.000- ért. Hülye vagyok? lehet. Ha lenne 1 millióm, amit ruhára kéne költenem, sem vennék eredetit, mert ismerem magam, hogy nagyon megpakolom a táskáim, hamar kinyiffannak, na meg nekem a szín és a fazon tetszik (klasszikus speedy, barna monogrammos, nagyobb méretű) és nem érdekel a cég haszonkulcsa, nekem jó a másolat is...
De nem utálom azt akinek futja eredetire, egészségére, örülök, hogy nem él mindenki szegénységben, és nem utálkozni kell, hanem utánuk csinálni...
És most lehet lepontozni :D
szociológiából???Hát akkor te nagyon okos lehetsz.....Hogy milyen a szóhasználatom-,,Miért hogy kéne beszélnem mint valami ősrégi színdarabban??Mint írtam nem olyan rég még volt olyan hogy éheznünk kellett.Nem tanított beszédtechnikus beszélni kiskoromban és nagyon nem olyan környezetben nevelkedtem.És képzeld az alkalmazottamtól kaptam egy kupát a szülinapomra legcsúnyábban beszélő táblácskával.XD..
Akármit gondolsz kedves szociológus nagy okoska én legalább tudom mit értem el az életben és hogy ezután mit akarok.És azt is tudom hogy VAN ilyen táskám és ruhám akármennyire is csesztet ez téged,hogy valakinek telik rá....Sz@r lehet az életed,hogy a legnagyobb bajod,hogy kitaláld ki mondd igazat és ki nem.....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!