Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vennél táskát százezer forinté...

Vennél táskát százezer forintért? És ötvenért?

Figyelt kérdés
Illetve maximum mekkora összeget adnál ki egy jó minőségű táskáért, ami tegyük fel nagyon tetszik?
2010. jan. 16. 21:43
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
ha lenne miből biztosan :)
2010. jan. 17. 18:07
 22/44 anonim ***** válasza:
max 5-öt adok ki, mivel alapból nem hordok olyan táskákat amik ilyen 50+ árban kezdődnek... -.- nem az én világom, nem jön be. a legdrágább ami volt eddig egy 9ezer forintos Björn Borg oldaltáska, azzal járok suliba meg mindenhová. :D
2010. jan. 17. 20:40
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
Táskát nem, de megértem, aki kiadna rá ennyit. Kinek mi a mániája... Nekem a mobiltelefon az, 6-7 évvel ezelőtt is már megvettem 100 ezerért a nekem tetsző telcsit. Aztán 1 évre rá lecseréltem, nyilván 1 évig egy táska is simán kitart, sőt még tovább is. Nem is beszélve arról, hogy a divat ismétli magát, tehát én nem tartom kidobott pénznek a 100 ezres táskát.
2010. jan. 18. 14:28
 24/44 anonim ***** válasza:
58%
Gyerekek, nem kell ám mindent komolyan venni amiket ide írogatnak! A Gucci táskás, 550 ezer Ft-os ruhás nyilván lódit nem is keveset. Aki 550 ezer Ft-os ruhákat vesz, az nem ide írogat és főleg nem olyan stílusban ahogy kamu Gucci-s tette. Még lepontozni sem érdemes az ilyen álomvilágban élőket. Aki valóban megteheti az úgyse jön ide dicsekedni ebben biztosan lehettek.
2010. jan. 18. 14:32
 25/44 anonim ***** válasza:
65%
igazából,itt mindenki gyökér aki oltja azt aki meg tudja magának megengedni hogy drágán vásároljon. Ha gazdag lennék,igen,én is elverném a pénzt mint a fene(sőt,szerintem ha annyi lenne hogy adnál egy LV-ért annyit,akkor szivesen vernéd szerintem te is) de mivel csak egy kis átlagos deszkás stílusú 16 éves kis p*cs vagyok,nem kell elegáns LV és Gucci,én csak a Vansre esküszöm :)
2010. jan. 18. 16:18
 26/44 anonim ***** válasza:

-meg *

Egyébként előttem lévőnek igaza van:)

2010. jan. 18. 16:19
 27/44 anonim ***** válasza:
0%
14:32...mindenki magából indul ki.Esetleg van valami bajod azzal ,hogy épp nincs se kutyám se macskám,se pasim és a hulladék időmben (ami most egy ici-picit megnőtt)ide írogatok?És ha van ennyiért ruhám le kéne tagadnom????pffff
2010. jan. 19. 10:20
 28/44 anonim ***** válasza:
54%
Nyilván nem kéne letagadni. De személyesen senki meg nem kérdezte itt tőled (mivel ez egy névtelen fórum), hogy van-e neked ilyen ruhád. Itt még álnév mögé se bújhatnak az emberek, mint mondjuk egy chaten, ahol szintén össze-vissza hazudoznak. Naná, hogy név nélkül még jobban megnő a merjünk nagyot mondani-kedv!Szociológiából erről írtam a szakdogámat, jobb ha nem próbálsz meg megmagyarázni semmit. Már a stílusodból, a szóhasználatodból is látszik, hogy nem tudnál megvenni egy márkásabb, drágább darabot.
2010. jan. 19. 12:25
 29/44 anonim ***** válasza:
69%

Lányok, most muszáj összeveszni?? Ne már :)

Na, nekem van egy LV táskám... tökéletesen nem eredeti :)

Tegnap vettem 12.000- ért. Hülye vagyok? lehet. Ha lenne 1 millióm, amit ruhára kéne költenem, sem vennék eredetit, mert ismerem magam, hogy nagyon megpakolom a táskáim, hamar kinyiffannak, na meg nekem a szín és a fazon tetszik (klasszikus speedy, barna monogrammos, nagyobb méretű) és nem érdekel a cég haszonkulcsa, nekem jó a másolat is...

De nem utálom azt akinek futja eredetire, egészségére, örülök, hogy nem él mindenki szegénységben, és nem utálkozni kell, hanem utánuk csinálni...

És most lehet lepontozni :D

2010. jan. 19. 16:54
 30/44 anonim ***** válasza:

szociológiából???Hát akkor te nagyon okos lehetsz.....Hogy milyen a szóhasználatom-,,Miért hogy kéne beszélnem mint valami ősrégi színdarabban??Mint írtam nem olyan rég még volt olyan hogy éheznünk kellett.Nem tanított beszédtechnikus beszélni kiskoromban és nagyon nem olyan környezetben nevelkedtem.És képzeld az alkalmazottamtól kaptam egy kupát a szülinapomra legcsúnyábban beszélő táblácskával.XD..

Akármit gondolsz kedves szociológus nagy okoska én legalább tudom mit értem el az életben és hogy ezután mit akarok.És azt is tudom hogy VAN ilyen táskám és ruhám akármennyire is csesztet ez téged,hogy valakinek telik rá....Sz@r lehet az életed,hogy a legnagyobb bajod,hogy kitaláld ki mondd igazat és ki nem.....:)

2010. jan. 19. 23:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!