Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gothok, miket szoktatok...

Gothok, miket szoktatok viselni a hétköznapokon?

Figyelt kérdés
elsősorban egyetemisták véleménye érdekel,de persze nem csak az ő válaszukat várom :) linkelhettek is képeket, egyszerűbb, hétköznapi goth ruhákat keresek

2014. aug. 17. 13:40
 1/4 xFRUx válasza:
100%
Én nem egyetemista vagyok. Kicsit, rocker is vagyok, de azért gothnak is nevezem magam. Fekete nadrág, bakancs, fekete felső, mondjuk csipkés, vagy csupán sima.
2014. aug. 18. 13:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Bármit ami tetszik. Nem csak goth cuccaim vannak, van sima farmer, rövidgatya csipkés szélekkel, fordos miniszoknyák, fűző szerű felső, amiben nincs merevítő így még kényelmes is. Csíkos dolgokat is szeretem nagyon, szóval tele vagyok csíkos pulcsikkal, pólókkal.
2014. aug. 18. 17:21
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) csak kíváncsi vagyok van-e olyan aki hétköznap is góth ruhákban járkál :)
2014. aug. 20. 14:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Közel áll hozzám .Dolgozok,nem tanulok.Munkába formaruhában járok,mert közel van,így nem nagyon látszik,de az ékszerek,kesztyű megvannak.

Elegánsan öltözök,fodros,zsabós harang ujjú felső,ing.

[link] például,csak fekete,piros,kék

2014. szept. 7. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!