Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a szandál nőies, hordható...

Ez a szandál nőies, hordható a hétköznapokon is?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek?

[link]

2014. júl. 2. 09:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Persze! De ennyiért sosem vennék.
2014. júl. 2. 09:13
 2/13 anonim ***** válasza:
Hordható, de én ennyit biztos nem adnék érte.
2014. júl. 2. 09:16
 3/13 anonim ***** válasza:
43%

Nem kerül sokba, mert bőr. Az ennyibe kerül:)

De amúgy szerintem nagyon ronda. Úgy néz ki, mintha batikolt pólóban járnál hosszú szoknyával, festetlen fsbarna hajad lenne, és két gyereked is.:))

2014. júl. 2. 09:42
 4/13 anonim ***** válasza:
huu ez nagyon ronda, ne haragudj de ebben semmi nöies nincs és a szine is szörnyű.
2014. júl. 2. 09:55
 5/13 anonim ***** válasza:
56%
bocsi de szerintem egyáltalán nem nőies ez a cipő de ha neked tetszik akkor persze vedd meg de szerintem nem ér meg enyi pénzt és nem nőies és csunya szerintem
2014. júl. 2. 10:25
 6/13 anonim ***** válasza:

Nőies hallatán nem ez jut eszembe, és ha nézem sem mondanám nőiesnek. Ha egy picivel csajosabb szabása lenne akkor simán hordanám és imádnám.

Persze, hétköznapi.

A jó cipőknek pedig ennyi az áruk.

2014. júl. 2. 11:33
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
Baromi drága és nem mondanám nőiesnek sem...nekem nem tetszik.
2014. júl. 2. 13:12
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha megy a stílusodhoz, akkor jó. De ehhez valami csajos szabású, vagy merészebb kivágott színes fölsőt és egy egyszerűbb rövid shortot vennék föl (és sok-sok kiegészítőt!), hogy kompenzáljam azt, hogy magában egy kicsit rideg, "mezitlábas". Egy hippis-csajszis-laza szettben nagyon jó, de vigyáznék mivel veszem föl.
2014. júl. 2. 14:39
 9/13 anonim ***** válasza:
Hordható hétköznapokon, de kicsit sem nőies. Ha anyukám 43 évesen ilyet akarna venni nyaralásra, azt mondanám oké, ha ebben nem fáj a térded, de különben nem.
2014. júl. 2. 18:54
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem rossz, simán hordható hétköznapokon. Ha sokat kell sétálni, kifejezetten jó is lehet, kényelmesnek tűnik.

22/L

2014. júl. 2. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!