Gáz/ciki, ha egy lány lazán öltözik?
Hát, aki nőből van az legyen nő én azt vallom!
Én még itthonra sem vennék fel sima pólót, de ez én vagyok.
Ha te így érzed jól magad, akkor hajrá, majd idővel rájössz, hogy sokkal jobban imponál, ha engeded láttatni az alakod.
17:24 vagyok. Az, hogy nem veszek fel itthonra laza cuccot az egy dolog, attól még kényelmesben vagyok. Pl. nőies szabadidőruciban, alatta passzos pólóval. Ja Mielőtt azt hinnéd cicakaka vagyok hát nem, családanya! :D
Figyelj! Úgy öltözöl, ahogy neked jó.Akinek tetszel így is tetszeni fogsz. Nem vagyunk egyformák, bár szerintem még sokat fog váltoni a stílusod!
Az gáz, hogy így gondolsz az öltözködésre. Tetszik a stílusod? Tetszik, hogy így öltözködsz, Akkor ki a retek répát érdekel más véleménye?
Nekem is volt ilyen korszakom 10-14 éves koromig, 15 évesen úgy öltözködtem mint egy ku.va. Most meg tiszta konzervatív ruhákat hordok. Mert nekem úgy változik a ruha táram, ahogy belül a személyiségem. És nem ahhoz mérem a változást, hogy a környezetemnek milyen véleménye van rólam. Van amikor vegyítem a 2 stílust, felveszek 1 laza, térdig érő ülepű fekete nadrágot, felülre meg 1 garbós pólót 2az1ben és ha komplett hülyének néznek sem érdekel, mert ez vagyok én. Komoly mégis laza.
Ha úgy érzed már nem illik hozzád a ruhatárad, akkor vegyél pár olyan rucit, amit most a magadénak érzel, de ne azért tedd, mert másoknak nem tetszik amilyen most vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!