Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz/ciki, ha egy lány lazán...

Gáz/ciki, ha egy lány lazán öltözik?

Figyelt kérdés
De nem szexis lazán, hanem ténleg lazán, pl bő gatya és egy szimpla póló , én igy öltözök a suliba ( 15 éves vok ) és nem vagyok egy zseni az osztályomba, szóval az öltözködésemmel kéne kompenzáljak és szexisebben kéne öltözködnöm ?
2010. jan. 12. 16:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33%
hat valoszinuleg mert ha igy folytatod ugy fogsz ki nezni mint egy getto bol szalajtott budos reper
2010. jan. 12. 17:01
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Ha te már úgy érzed, hogy ez nem teljesen felel meg a te ízlésednek, akkor válts :) Nem muszáj egyből belebújni kivágott rucikba, elég, ha csak kicsit testhezállóbb ruhákat veszel fel.
2010. jan. 12. 17:05
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Én is szeretek lazán öltözni. Amiért nem akarok kényszeresen megfeleni a társadalmi normának, elég furán néznek rám. Engem viszont nem zavar a dolog, vannak barátaim, és ennyi a történet. Szerintem egyébként nem kellene azért szexisen öltöznöd, hogy elfogadjanak. Merj különbözni, add magadat, így csak olyanokkal fog összehozni a sors, akikben nem fogsz csalódni, mert ők nem a ruhádért fognak szeretni.
2010. jan. 12. 17:09
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
A lazával konkrétan nincs baj, de sokan összekeverik a lazát a szakadttal. Nem kell helyből szexisnek és pláza cicának lenni, de (szerintem) alap, hogy az ember nem jár melegítőbe, meg térdig érő fehér pólóba suliba, amit más jószerével csak otthon vagy alváshoz visel. Lehet csinosan is lazának lenni, egy egyszerű sima farmerrel és mintás pólóval az ember abszolút nem kihívó, mégis jól mutat és laza is. Lényeg, hogy felelj meg a saját stílusodnak, de úgy, hogy közben ne tűnj igénytelennek mások szemében.
2010. jan. 12. 17:17
 5/11 anonim ***** válasza:
33%

Hát, aki nőből van az legyen nő én azt vallom!

Én még itthonra sem vennék fel sima pólót, de ez én vagyok.

Ha te így érzed jól magad, akkor hajrá, majd idővel rájössz, hogy sokkal jobban imponál, ha engeded láttatni az alakod.

2010. jan. 12. 17:24
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
Nem ciki, csak nem nőies. Ennek minden előnyével és hátrányával. Szerintem ha nő vagyok akkor nőies is akarok lenni, de ha te nem, hát vannak kivételek, ennyi nőből kell lennie annak is :)
2010. jan. 12. 17:29
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményeket az eddigieknek, én mindegyiket épitő jellegűnek tartom ( amelyiket nem azt meg úgyis elfelejtem xD ), azt azért nem értettem hogy vki miért nem venne laza cuccot magára otthon sem, de m1 ezt kell elfogadni :P
2010. jan. 12. 17:48
 8/11 anonim válasza:
Vannak olyan "laza" ruhák amik annak ellenére hogy lazák kihangsúlyozzák a segget.Ha mindenképp laza ruhákat szeretnél hordani akkor a laza kategórián belül a szolidan laza alkategóriát válaszd...nemtudom hol laksz de egy hip hop shopban szerintem fel tudnak világosítani.
2010. jan. 13. 04:04
 9/11 anonim ***** válasza:

17:24 vagyok. Az, hogy nem veszek fel itthonra laza cuccot az egy dolog, attól még kényelmesben vagyok. Pl. nőies szabadidőruciban, alatta passzos pólóval. Ja Mielőtt azt hinnéd cicakaka vagyok hát nem, családanya! :D

Figyelj! Úgy öltözöl, ahogy neked jó.Akinek tetszel így is tetszeni fogsz. Nem vagyunk egyformák, bár szerintem még sokat fog váltoni a stílusod!

2010. jan. 13. 09:55
 10/11 anonim ***** válasza:

Az gáz, hogy így gondolsz az öltözködésre. Tetszik a stílusod? Tetszik, hogy így öltözködsz, Akkor ki a retek répát érdekel más véleménye?

Nekem is volt ilyen korszakom 10-14 éves koromig, 15 évesen úgy öltözködtem mint egy ku.va. Most meg tiszta konzervatív ruhákat hordok. Mert nekem úgy változik a ruha táram, ahogy belül a személyiségem. És nem ahhoz mérem a változást, hogy a környezetemnek milyen véleménye van rólam. Van amikor vegyítem a 2 stílust, felveszek 1 laza, térdig érő ülepű fekete nadrágot, felülre meg 1 garbós pólót 2az1ben és ha komplett hülyének néznek sem érdekel, mert ez vagyok én. Komoly mégis laza.

Ha úgy érzed már nem illik hozzád a ruhatárad, akkor vegyél pár olyan rucit, amit most a magadénak érzel, de ne azért tedd, mert másoknak nem tetszik amilyen most vagy.

2010. jan. 13. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!