Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rendeltetek már ebayről ruhát?

Rendeltetek már ebayről ruhát?

Figyelt kérdés
Főként a blézer érdekelne, de más ruhadarab is. Rendelés menete, megbízható, milyen típusú/fazonú, minőség, olcsóság, mennyire valósághűek a képek és bármi tapasztalat!:)Van olyan oldal, ahol összegyűjtik a ruháknak azt a fényképét, amit az eladó tett fel és hogy valójában milyen?
2014. aug. 5. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én épp a hétvégén rendeltem egy dzsekit, alig várom, hogy megérkezzen! :D

Nagyon egyszerű volt a vásárlás menete, én a Paypalos módszert használtam. Szín, méret kiválasztása után kb. 3 kattintás volt az egész és meg is voltam a rendeléssel. :D

Minden eladónak van egy profilja, ahol láthatod mennyire megbízható. Az "Item as described" pontja el is árulja, hogy valóban olyanok-e a kínált árui a valóságban, mint a képeken. :)

Sokan felajánják a csere lehetőséget is, úgyhogy, ha nem tetszik a ruci, amit rendeltél, visszaküldheted. :D

2014. aug. 5. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretem az ebayt, szinte mindent onnan rendelek. Én is a PayPal-t használom fizetéshez. Minden ruhadarabnál van mérettáblázat, amik a valós méretek. Színt kiválasztod, meg a méretet és már rendelheted is. Ha valami nem tetszik vagy esetleg nem érkezik meg a csomag akkor pedig felveszed a kapcsolatot az eladóval. Bár általában minden megérkezik. A képek valóban megegyeznek a termékkel és nem csak illusztrációk.
2014. aug. 5. 19:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, rendeltem már. A vásárlás menete pont ugyanúgy zajlik, mintha nem ruhát, hanem valami mást vennél, nem foglal magába semmi egyebet. Oldal nincs, de néha neten bele lehet futni pár képbe, amin több ruha szerepel az ebay-en meghirdetett kinézetével és a valósággal. De ezekre nem feltétlenül kell alapozni, mert ahogy már 1000x leírták itt, az ebay kb. olyan, mint a vatera. Tehát van rajta sok, egymástól teljesen független eladó. Attól még, hogy az egyik rossz, a másik lehet jó.
2014. aug. 6. 00:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én rendszeresen az ebayről vásárolok már csak. Nem fut velem szemben az utcán, nekem az a lényeg. Árban van ilyen is, olyan is, nekem nem az olcsóság a legfontosabb. Méretben megfelelő, színben ugyanazt kapom ami a képen van. Paypal-on keresztül fizetek, úgy biztonságos. A méret mindig ott van az adott árunál, szóval nézd meg. Ajánlani tudom. Ha gyorsan akarod, akkor extra díjért gyorspostázzák. Nekem eddig csak egy napszemüveg nem jött meg, de az eladó jelzésemre újra küldte.
2014. aug. 6. 15:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak ajánlani tudom az oldalt. Én is rendszeres ebayező vagyok. Tényleg jó, hogy nem jön veled szemben 500 olyan az utcán, viszont én az árakra is figyelek, és jelentős a különbség a kínai üzletek és az ebayes ruhák árai között sok esetben. Vannak dolgok amiket szinte semmiért meg tudsz venni. A színek és a mérte is ugyanaz, amit leírnak. Nekem eddig minden megérkezett amiket rendeltem. Amúgy több ismerősömtől hallottam, akik szintén ebayeznek, hogy ha írsz az eladónak, hogy nem kaptad meg a terméket, visszaküldik az árát vagy elküldenek egy másikat, ahogy az előző válaszoló is írta.
2014. aug. 6. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!