Szerintetek ebayről jó ötlet triangl bikinit rendelni?
Figyelt kérdés
A hivatalos oldalon láttam, hogy majd 20 ezer forint, viszont az uk ebay-en szemtelenül alacsony áron vannak, 4 fontért + shipping már lehet venni. Mint pl itt: [link]
Szerintetek érdemes lenne innen rendelni? Valaki rendelt már így bikinit?
2014. aug. 2. 09:21
1/3 pinkpancser válasza:
Bár erről a termékéről van pozitív, negatív és semleges értékelése is, így nem biztos, hogy jó lesz. De postával 3500 körül van és ha reklamálsz, még azt is visszafizetheti, így megérhet egy próbát :)
2/3 anonim válasza:
Ha rendelsz készülj fel hogy valami vacak anyagú cuccot kapsz. Ahogy néhány vásárló is ott írja, hogy egyáltalán nem úgy néz ki mint a képen, vacak minőségű, stb. A valódi cucc a képen lévőnek lesz egy ócska utánzata. Sajnos sok ilyen van ebay-en.
3/3 anonim válasza:
Egy barátnőmnek rendeltem ebayről pont Triangl bikinit. :)
Innen vettük: [link]
Bár én élőben, rajta még nem láttam, de a barátnőm teljesen megvan vele elégedve, és a képeken, amiket küldött, is jónak néz ki. Szóval szerintem nem kell tőle tartani. :)
Csak annyit mondanék még, hogy a barátnőm kb. M-es méretű, ezért L-est rendelt, mert ugye Kínából jött a bikini, és pont jó rá, szóval mindenképpen eggyel nagyobb méretet vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!