Közvetlenül Kínából rendelni okostelefont jó ötlet?
A kinai márkák nem rosszak. Ott van példának a huwei.
Egyébként a telefonok 90%-anak az alkatrészeket kínában gyártják.
"Egyébként a telefonok 90%-anak az alkatrészeket kínában gyártják."
Az teljesen mindegy.
"Ott van példának a huwei."
Csak a Huawei (huwei lol) nem klóngyáros hígfos, általában nem is hulladék alkatrészeket használ. Nem mellesleg a legnagyobb telekommunikációs vállalat, ami a dzsaju, és hasonszőrű ipari végtermékekről nem mondható el. Persze vegyen drágán szart, aki szeretne, de én kihagyom...
Elírtam.
Van még egy vagy két hivatalos, cég amit itthol még nem ismerünk de kinában és külföldön ismert.
Sajnos nem jutt eszembe a nevük.
De lesz majd válaszoló aki kijavít.
A kérdés nem clónokról szólt szerintem!
Sok kínai gyártó van, és nem lehet őket egy kalap alá venni Lenovo, Huawei, Xiaomi pl jobbak, de a Jiayu is ismert itthon, távol van a leggagyibb bóvligyártóktól - persze többe is kerülnek a készülékeik azoknál.
Ettől eltekintve, nem biztos, hogy rendelnék kínából okostelefont, ugyanis a garancia ekkor kvázi nem létezik. Persze elvileg van, de kiküldeni javíttatni elég sokba kerül, és lassabb is, mintha itthon/környező országokban végeznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!