IOffer meg bízható? Rendeltetek már onnal?
Figyelt kérdés
gondolom nem eredeti 5000 ér air max cipő, 8000 ért michael kors táska. Nagyon látszik rajta hogy hamisított? Tapasztalat? Vagy lehet megbíhatón olcsón rendelni valahonnal?
2014. jún. 29. 01:28
1/2 anonim válasza:
Ezek hamisítványok is lehetnek minden bizonnyal, de lehetnek azért is olcsók, mert kínából rendeled ezeket.
2/2 anonim válasza:
Én már rendeltem Nike Air maxot innen, és nagyon elégedett vagyok vele, úgy nézki mint az eredeti, senki se mondaná meg róla hogy nem az, és nem is tudták megmondani h nem az tehát siker. Bár én nem az 5000 árút vettem hanem a 15000 Ft-st.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!