Melyik megoldást választanátok?
Figyelt kérdés
van x forintotok,amiből ki kell hozni 3 évre-egyetem- cipőt és táskát.
1. verzió: elosztjátok a pénzt 4 részre,minden évszakra vesztek minőségi cipőt és táskát és azokkal viszitek végig a sulit
2. 12 részre osztjátok,és évszakonként évenként vesztek olcsóbb cuccokat de így mindig meg tudtok újulni
2014. aug. 2. 12:03
11/11 anonim válasza:
az 1. nem olyan rossz,de havonta márkás cipő hülyeség szerintem. én converse-t hordok és 4éve semmi baja (oké azon kívül van még) inkább azt csinálnám hogy munka és fizetés után havonta egyszer elmenni vásárolni,nem kell a legdrágáb ruhákat,ha van olcsóbb,esetleg leárazás akkor azt+ott van még az az x pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!