Melyik megoldást választanátok?
van x forintotok,amiből ki kell hozni 3 évre-egyetem- cipőt és táskát.
1. verzió: elosztjátok a pénzt 4 részre,minden évszakra vesztek minőségi cipőt és táskát és azokkal viszitek végig a sulit
2. 12 részre osztjátok,és évszakonként évenként vesztek olcsóbb cuccokat de így mindig meg tudtok újulni
Már nem az a világ van ahol a drága = minőségi, olcsó = vacak. Szóval én vennék sok minőségi cuccot olcsón, mivel olyat is lehet ám csak szét kell nézni.
A pénzt meg nem osztottam el soha, ami kell mindig azt megveszem, de cipőt, táskát meg hasonlókat nem kell évente venni mert azok kitartanak több évig is. Csak ruhák kellenek, arra kell pénz, mikor mire van szükség, aszerint kell vásárolni.
Valamiből vegyél minőségit pl. cipők. Hogy ki tudjon tartani, mert nem éri meg havonta új, de gagyi cipőt venni.
Kabátból is lehet drágábbat venni, főleg télre. Táskából is.
De pl. nem kell minden felsőnek, szoknyának, nadrágnak drágának lenni. Mert a divat változik, évről évre, évszakról évszakra. Szóval szerintem ruhából nem kell túl dárga (kivéve olyan darabok, amik nem mennek ki a divatból, ünneplő ruhák stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!