Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mégis, miért olyan borzasztóan...

Mégis, miért olyan borzasztóan égő dolog a szandál zoknival?

Figyelt kérdés
Mindenki fujolja, de senki nem tudja, hogy MIÉRT.?

2014. júl. 29. 12:21
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Hát csodálkozz, ha neked is ez olyan nagy dolog, én meg azt nem értem, jobb dolguk sincs az embereknek vagy ennyire nincs problémájuk,hogy zokni-szandálos embereken akadjanak ki vagy harisnyát hordó pasin...Mondjuk értem, sajnos ilyen az ember hogy irtó szeret mással foglalkozni, másba belekötni, furcsállni ha valaki másképp csinál valamit, kicsit dedó.
2014. aug. 15. 19:11
 32/33 Ferenc77 válasza:
Itt egy élő kép, hogy lássad hogy néz ki egy szandál zoknival, a pasin: [link]
2015. jan. 13. 12:52
 33/33 anonim ***** válasza:
Mert a szandált csupaszon hagyott lábfejre találták ki. Zoknival semmi értelme nincs felvenni és tényleg hülyén néznek ki együtt. Zoknira cipőt szokás venni, nem szandált. És a zokni nem azért van, hogy látható legyen, hanem a cipő alatt szokás hordani takarásban. Én ezt gondolom erről.
2018. júl. 28. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!