Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mégis, miért olyan borzasztóan...

Mégis, miért olyan borzasztóan égő dolog a szandál zoknival?

Figyelt kérdés
Mindenki fujolja, de senki nem tudja, hogy MIÉRT.?

2014. júl. 29. 12:21
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Ha fennáll az eső veszélye, akkor tornacipőben indulok el kánikulában is. Amúgy meg mitől jobb ha a zoknid lesz csurom víz(és alatta a lábad is, mert a zokni nem vízálló)? Ugyanúgy vizes lesz a lábad. És a zokni még nehezebben is szárad meg. Meg aki egy vizes lábfejtől képes megfázni, annak gratulálok.
2014. aug. 4. 22:14
 22/33 anonim ***** válasza:

Én írtam a szandal nyitott-zokni meg nem választ.

Azért az elég gyenge érv, hogy esőben mezítláb megfázol, zokniban nem...a zokni elázik, es mehetsz haza vizes zokniban, mert ugye nem veszed le, mivel úgy szerinted megfázol...kérdem én...a vizes zokniban nem fázol meg??? A vizes zokni melegít?

Hűvösebb napokra vékony vászoncipő kell zoknival. Ez nem divat, hanem komfort kérdése. Fontos számomra a divat, de annyit nem ér, hogy az egészségem kockáztassam. Ezért akkoris hosszú a kabátom, amikor a rövid a divat, felveszem a sapkát, ha hideg van, pedig nem áll jól, ha jön a hideg előveszem a derékmelegítőt, télen bundás csizmám van, és térdzoknim, néha kettő is.

2014. aug. 4. 22:30
 23/33 anonim ***** válasza:

Az utolsó mondat lemaradt:

De a szandál-zokninak NINCS értelme.

2014. aug. 4. 22:31
 24/33 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, az egyik válaszadó most szintén a lényegre tapintott. ELVÁRÁSOK. ELVÁROD, hogy valaki, aki szembe jön veled az utcán, úgy öltözködjön (konkrétumok itt nem lényegesek), ahogyan az SZERINTED megfelelő ?
2014. aug. 5. 16:01
 25/33 anonim ***** válasza:
Nem mindenki fújólja, aki normális, nem folyton a másikba keresi a szálkát, azt nem érdekli ez. Vannak akik izzadósak és azért hordják, mert szar érzés izzadt lábbal csúszkálva járni benne, van aki hogy ne ragadjon le a talpa, hisz sok szandi gumi betétes és ragad. De van szandi ami nyomja a pántja a lábat és azért. Én pl nylonharisnyával hordom gyerek korom óta, mert így kényelmes és abszolút nem érdekel, ha nem tetszik az embereknek.
2014. aug. 15. 13:57
 26/33 anonim ***** válasza:
"Zoliman" + szandál + nejlonharisnya = jesszusom?
2014. aug. 15. 16:27
 27/33 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi rossz van benne? Nem én hordok egyedül, gyerek korom óta így hordom, mert nekem így megfelelő. Azért mert neked valami nem tetszik, nem ideális, attól még másnak lehet az nem?
2014. aug. 15. 18:13
 28/33 anonim ***** válasza:
na de fiúként/férfiként? nejlonharisnyát? ha csajnak öltözöl, akkor rendben van, semmi bajom azzal, de ha férfi ruhában vagy, ahhoz azért furán megy a nejlonharisnya.
2014. aug. 15. 18:14
 29/33 anonim ***** válasza:

Jajj, mi a franc olyan nagy dolog van abba? Én tényleg régóta hordok lábbelikbe, most is abba vagyok, nem tudom miért olyan nagy dolog egy barna alig átlátszó nylonharisnya? Mert ha női mintás lenne, vagy rózsaszínű akkor megértem, nekem a harisnya jobb, nem akarom leírni miért hosszú, könnyű és vékony, a legfontosabb. Harisnyát nem csak azért lehet hordani,hogy feldobja a lábat, hanem praktikumból is!

Egyébként is nagyon el vagy maradva, hisz divat jó pár éve a nylon, és normál harisnya férfiaknak, lehet is kapni férfi nylonharisnyákat is, hdi-n, harisnya weboldalakon!

16-os válaszolónak reagálva gyerek koromba én is hordtam pacskert nyáron főleg és mindig büdös volt tőle a lábam és retkes, szóval nem szép, tapasztalom aki mezítláb jár milyen büdi szokott lenni a lábuk.

2014. aug. 15. 18:30
 30/33 anonim ***** válasza:
azért ne nevezzük divatnak, jó? tőlem hordhatod, de azért egy harisnyás-szandálos férfin, aki egyébként nem nőnek öltözik, én bizony csodálkoznék.
2014. aug. 15. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!