Mégis, miért olyan borzasztóan égő dolog a szandál zoknival?
Én írtam a szandal nyitott-zokni meg nem választ.
Azért az elég gyenge érv, hogy esőben mezítláb megfázol, zokniban nem...a zokni elázik, es mehetsz haza vizes zokniban, mert ugye nem veszed le, mivel úgy szerinted megfázol...kérdem én...a vizes zokniban nem fázol meg??? A vizes zokni melegít?
Hűvösebb napokra vékony vászoncipő kell zoknival. Ez nem divat, hanem komfort kérdése. Fontos számomra a divat, de annyit nem ér, hogy az egészségem kockáztassam. Ezért akkoris hosszú a kabátom, amikor a rövid a divat, felveszem a sapkát, ha hideg van, pedig nem áll jól, ha jön a hideg előveszem a derékmelegítőt, télen bundás csizmám van, és térdzoknim, néha kettő is.
Az utolsó mondat lemaradt:
De a szandál-zokninak NINCS értelme.
Jajj, mi a franc olyan nagy dolog van abba? Én tényleg régóta hordok lábbelikbe, most is abba vagyok, nem tudom miért olyan nagy dolog egy barna alig átlátszó nylonharisnya? Mert ha női mintás lenne, vagy rózsaszínű akkor megértem, nekem a harisnya jobb, nem akarom leírni miért hosszú, könnyű és vékony, a legfontosabb. Harisnyát nem csak azért lehet hordani,hogy feldobja a lábat, hanem praktikumból is!
Egyébként is nagyon el vagy maradva, hisz divat jó pár éve a nylon, és normál harisnya férfiaknak, lehet is kapni férfi nylonharisnyákat is, hdi-n, harisnya weboldalakon!
16-os válaszolónak reagálva gyerek koromba én is hordtam pacskert nyáron főleg és mindig büdös volt tőle a lábam és retkes, szóval nem szép, tapasztalom aki mezítláb jár milyen büdi szokott lenni a lábuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!