Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mégis, miért olyan borzasztóan...

Mégis, miért olyan borzasztóan égő dolog a szandál zoknival?

Figyelt kérdés
Mindenki fujolja, de senki nem tudja, hogy MIÉRT.?

2014. júl. 29. 12:21
1 2 3 4
 11/33 Kurbaszov ***** válasza:
100%

"Azért, mert a szandál nyitott, a zokni meg nem. Tehát értelmét veszti a szandál."

Szerintem ez a legjobb válasz.

Egyébként szerintem ez olyan kérdés, mint pl: Miért égő a nagykabát rövidnadrággal. És lehet lázadni, hogy pedig én szereten és felveszem, de attól függetlenül mindenki hülyének néz majd az utcán...

Ez van.

2014. júl. 31. 15:01
 12/33 A kérdező kommentje:

Oké, eddig tényleg ez a legértelmesebb válasz, de valahogy mégsem elég jó..

Aki zoknit vesz fel a szandállal, annak a zokni cipővel túl meleg, a szandál natúrban felfázós, de zoknival pont elviselhető a hőmérséklet, hűvösben nem fázik, ha süt a nap és meleg van, nem büdösödik, hanem szellőzik, és még kényelmes is. Kezd derengeni, hogy itt nem egyszerűen ízlésbeli különbségekről van szó, hanem egyszerűen arról, hogy van, aki inkább azért öltözködik, hogy ne zavarja az időjárás, és nem igazán érdekli, hogy néz ki mások számára, van aki meg azért, hogy tetsszen, és ezért hajlandó például inkább akár megfázni is téli hidegben.. A kettőt együtt megvalósítani viszont sokszor nem valami egyszerű, vagy olcsó.. Könnyű annak minden helyzetben elegáns és stílusnak megfelelő ruhákban megjelenni, aki a WC-re is télen-nyáron légkondicionált autóval közlekedik, a fizikai erőkifejtést pedig csak az edzőteremben tartja elképzelhetőnek..

2014. aug. 1. 18:37
 13/33 anonim ***** válasza:
Igen, kérdező, jól foglaltad össze. :) Van, aki másokat akar elbűvölni az öltözködésével, és vannak, akik kényelmesen öltöznek.
2014. aug. 1. 18:49
 14/33 anonim ***** válasza:
90%
Jaj, hagyjuk már. Én írtam az első választ. Naponta együttvéve több mint egy órát gyalogolok csak suliba oda-vissza, télen-nyáron. De nagyon szeretek sétálni és van, hogy csak úgy elmegyek, plusz ha tehetem mindenhova gyalog járok, vagy max. busszal, vonattal, bkv-val. És van egy téli bakancsom, egy tavaszi-őszi tornacipőm, meg egy nyári szandálom. Ha meleg van, szandál, ha nincs meleg, tornacipő. Szerintem ez nem olyan nagy vásziszdász. Nem érdekel a divat, nem akarok másoknak görcsösen megfelelni, de a szandál-zokni kombó nem ez a kategória. Hanem tényleg iszonyat. Általában csak öreg német turistákon(valószínűleg volt NDK-sok), vagy tüdőgatyás, szódásüveg szemüveges, tipikus "helyi szerencsétlen" kinézetű srácokon látom. Egyszerűen ízléstelen. És az ízléstelen meg a nem divatos szavak között nagy különbség van.
2014. aug. 1. 18:50
 15/33 anonim ***** válasza:

figy kérdező

a 80as években amikor gyerek volztam, nem volt még égő a szandál zoknival, mi is úgy vettük fel, senki nem hordott szandált mezítláb még a felnőttek sem

de szimpla shortot is felvettünk. ami olyan rövid volt hogy szinte a teljes combod kint volt, mégsem volt bu...zis, és nem féltünk a pedofiloktól sem

fürdőnadrágból is fecskét hordtunk, ami szinte csak a feneked és a t..ökö..d takarta, és ez sem volt buz..is, sőt, büszke voltál ha jól kilátszik a cuccod, ugyanis akkor nem az volt ciki hogyha szőrösött a tö,,köd hanem ha nem

mára minden ellenkezőjére fordult

ezért mondom hogy az egész csupán divat kérdése

2014. aug. 1. 19:16
 16/33 anonim ***** válasza:
68%

Azért, mert rondán néz ki és semmi értelme nincs egy mezítlábas viselésre kitalált lábbelit zoknival hordani. De felőlem vegye fel úgy, aki akarja.

"a 80as években amikor gyerek volztam, nem volt még égő a szandál zoknival, mi is úgy vettük fel, senki nem hordott szandált mezítláb még a felnőttek sem "

Én is akkor voltam gyerek. Fiúknak eleve égő volt szandált felvenni, nem is vettük fel soha. Papucsot viseltünk nyáron, de azt csakis zokni nélkül.

2014. aug. 4. 10:51
 17/33 A kérdező kommentje:
Rendben. És akkor sem fázol meg, ha mondjuk reggel elindulsz suliba verőfényes 40 fokban, amiből azután a hazaút idejére, hogy-hogynem jégesővel tarkított orkánzuhé kerekedett..? Akkor mit teszel ? Mert ahogyan azt a napokban is megtapasztalhattuk, ez is előfordul, még akkor is, ha a bősz és nagy tudású időjósaink azt írják is, hogy á, csak egy 3-5 fokos hűlés lesz, éjjeli csapadékkal... -ehhez képest aztán másnap a hírek országos anyázásról szólnak ezügyben.. -szóval, ilyenkor hogy nem fázol meg ? Minden eshetőségre készen, 3 pár túraöltözetet hordasz magaddal mindenhová ? :-)
2014. aug. 4. 19:48
 18/33 anonim ***** válasza:
Mondjuk nyáron esőben szerintem a legjobb gumipapucsban mezítláb, de zokniban és szandálban elég kényelmetlen lehet. De mint arról már volt szó, olyan van, hogy lehűl az idő, és egy zokni elfér nálad, de egy váltás cipő nem, és ha hideg van, a zoknit felveheted, fázás megoldva, akik a szandál+zokni kombót nem bírják, ők elájulnak, de te nem fázol meg cserében.
2014. aug. 4. 19:50
 19/33 anonim ***** válasza:

"És akkor sem fázol meg, ha mondjuk reggel elindulsz suliba verőfényes 40 fokban, amiből azután a hazaút idejére, hogy-hogynem jégesővel tarkított orkánzuhé kerekedett..? Akkor mit teszel ?"

Nem, nem fázok meg. Jöttem már haza felhőszakadásban mezítláb szandálban. Semmi bajom nem lett tőle. A víz elöl be, hátul meg kifolyt. Hűvös nyári reggeleken is indultam el úgy hazulról (tudtam, hogy később meleg lesz), lehetett 4-5 fok, mezítlábamon szandál vagy papucs, mégsem lett tőle bajom.

2014. aug. 4. 20:46
 20/33 anonim ***** válasza:

"mégsem lett tőle bajom."

de azért nem várjuk el mástól, hogy ő is ilyen rugalmasan kezelje a hőmérsékletváltozásokat, ugye?

2014. aug. 4. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!