Hogy tudnék lolitásan öltözködni?
Figyelt kérdés
szeretem a lolita divatot, stílust de nem tudom hogyan tudnék úgy öltözködni, hogy lolitás legyen de olyan amit mások "normális"-nak titulálnak2014. júl. 28. 13:20
1/3 anonim válasza:
Először is döntsd el hogy másoknak akarsz megfelelni, vagy lolitás akarsz lenni. Mert a kettő együtt nem megy. Ha másoknak akarsz megfelelni, "normális"-nak akarsz tűnni, akkor minden loli dolgot kerülnöd kell. Ha ez mégsem számítana akkor a neten rengeteg ötletet, képet találsz arról hogyan öltözz, milyen kiegészítőket vegyél fel, stb.
2/3 A kérdező kommentje:
magamnak, de annyira nem akarok feltűnő lenni, nem szeretem ha körülöttem forog a világ, a válaszod pedig köszönöm :)
2014. júl. 28. 16:51
3/3 anonim válasza:
Nagyon sajnálak, de a normális és a lolita nem fér össze. Ha fel is veszel egy loli kiegészitőt, akkor se mondhatod magad igazán lolinak, mert attól még nem leszel loli Szóval ha tényleg loli akarsz lenni, akkor azt most felejtsd el, hogy "normális" legyél.Ha viszont csak lolisan akarsz, akor vegyél fel masnikat, vegyél édeségeket formázó ékszereket, és stb. De most szólok, hogy ha ezt is csinálod, nem leszel lolita. Bocs, de ez az igaszság. Én is nagyon szeretem ezt a stílust, de mégse mondhatom magam lolinak. Pedig van egy két lolisabb kiegészitőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!