Miért nem tudok már csinosan öltözködni? Több lent!
Figyelt kérdés
pár hónapja nagyon csinosan öltözködtem. jól kombináltam a ruhákat,a cipőket és az ékszereket egyaránt. ezt sokan mondták is. de mostanában teljesen úgy érzem,hogy alig van ruhám(ami nem igaz,mert rengeteg van),meg egyszerűen nem tudok már kombinálni. lehet,hogy ebben közrejátszik,hogy nem voltam azóta vásárolni? vagy a sok stressz miatt lehet,ami mostanában ért? 16/l2014. júl. 6. 21:04
1/4 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a vásárlás hiánya miatt van, inkább a stressz. Ne parázz rá, csak állítsd úgy össze, ahogy tetszik. Lehet, hogy a nyár miatt van. :)
2/4 anonim válasza:
Őszintén - és ezen most ne sértődj meg - de ki nézi azt, hogy éppen milyen cucc van egy 16 évesen????
3/4 A kérdező kommentje:
osztálytársak,barátok,szülők (?!)
2014. júl. 6. 21:44
4/4 anonim válasza:
Első vagyok.
Kedves második! Kb minden járókelő fenn akad azon, ha egy 16 éves, vagy bárki, lehet az 26 éves is, nem megfelelően öltözködik. Ilyen a társadalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!