Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 31 éves nőként a mai napig...

31 éves nőként a mai napig nincs stílusom és nem tudok csinosan öltözködni. Össze-vissza vásárolok minden hülyeséget és a vége mindig az, hogy szörnyen nézek ki. Van segítsèg?

Figyelt kérdés
Tudom, h ez így van, de most már a párom is szólt, h jó lenne ha csinosabban öltözködnék. Van olyan ember, akinek az a munkája, h az ilyen béna csajokból nőt varázsoljon? Nem olyan családba nőttem fel, ahol a divat dominált. Nehéz anyagi helyzetünkből adódóan mások megunt ruháiba jártunk.
2011. dec. 2. 07:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted mivel van a gond?A színekkel vagy a mintával?

Mert szerintem a színekkel sokat javíthatsz:) Én mondjuk évek óta ugyanazokat a színeket használom.Unalmas,de kevesebb a valószínűsége,hogy valamit nagyon rosszul variálnék.

És még így is néha elbabrálok 1 órát a szobámba,mire találok valamit,amit felveszek.

Sokszor előveszek több dolgot és próbálom őket párosítani.A női magazinok útmutatói nem a legjobbak,hisz a legtöbbjükben különleges v megfizethetetlen darabokat árulnak,de az internet azért jobb segítség.(online magazinok,ruhaboltokat lehet megnézni,ott sok katalógus van).

Na meg ki kell találnod,hogy valójában mi az ami neked tetszik!Ha van több ruhád,amit szeretsz,akkor azokon variálj.Tedd ki őket a szekrényből és nézd át őket!

Sokat dob egy cipő...Pl egy farmerhez is nagyon csinos a magassarkú,és egy sima ing,nyaklánccal.Minél egyszerűbben öltözöl,annál nagyszerűbb.Ami lényegesebb szerintem az a frizura és az arc,ezt veszi észre mindenki(na meg a cipő).

2011. dec. 2. 08:32
 2/5 ívy1 ***** válasza:
Van segítség! De ahhoz jó lenne tudni milyen alakod van. És nem kell feltétlenül divatos ruhákat venni hogy csinos nőies legyél.
2011. dec. 2. 11:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Vegyél néhány alapdarabot:

1.Fekete nadrág ( mindegy milyen szabású, de jobb az egyenes szárú, mert az a leginkább kihasználható)

2.Fekete szoknya (az "A" vonalú mindenkinek jól áll)

3.Klasszikus farmer (ebből is jobb az egyenes szabású, enyhén koptatott lehet, de strasszok, feltűnő díszvarrások nélkül)

4.Fekete blézer

5.Sötét klasszikus vonalú kabát-mostanában divatos a szövet

6.Fehér blúz/póló

Ha ezek az alapdarabok megvannak, akkor már nagy baj nem lehet és nagyon nem is tudod elrontani. Csak arra figyelj, hogy egyszerre csak egy feltűnő(bb) darab legyen rajtad és mintást mintással ne viselj. A fekete vagy farmer nadrághoz nyugodtan húzhatsz élénkebb felsőket, pólóval és lapos sarkú cipővel sportosabb, lazább hatása van egy csinosabb blúzzal, magassarkúval viszont bárhova elmehetsz benne. A blézer alá szintén húzhatsz élénkebb pólót vagy ha hivatalosan, csinosan akarsz kinézni, akkor egy blúzt. A fehér blúzhoz vagy pólóhoz nyugodtan húzhatsz élénkebb nadrágot vagy szoknyát.

Ha nem szereted a feketét, akkor vehetsz az alapdarabokból szürkét vagy sötétbarnát, itt viszont már oda kell figyelni, hogy mit párosítasz hozzá. Ha tényleg ennyire kezdő vagy, akkor inkább maradj a feketénél, ameddig bele nem jössz.

Ha vásárolni mész, akkor gondold át, hogy a kiválasztott darabot mivel tudnád párosítani. Ha ilyen nem jut eszedbe, akkor inkább ne is vedd meg.

2011. dec. 2. 12:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Remélem segít.Az a baj,hogy egy igazi vidéki "paraszt" lány vagyok és még az egyszerűnek tűnő darabokból is tuti,hogy a legbénábbat sikerül megvenni.Vékony testalkatom ellenére a csípőm kicsit széles ezért az elfogadható méretű mellem kicsinek tűnik.
2011. dec. 4. 15:29
 5/5 anonim válasza:

Szia!

Szeretném megosztani veled weboldalamat,amelyen pont a divatról és öltözködésről van szó! Van külön egy olyan menüpont is,hogy Találd meg saját stílusod! Remélem segítségedre lehettem (:

[link]

2012. szept. 26. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!